K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Şubat 2012 #31 okulardaki tabletler size kesinlikle katılıyorum çok haklısınz bencede tüm okula tablet dağıtılmalıydı aslında ben bir öğrenciyim ve okulumuz pilot uygulamasına geçicekmiş ancak ben tablet dağıtılmayan okulardaki kardeşlerimize şans verilmesini destekliyorum...
okulardaki tabletler size kesinlikle katılıyorum çok haklısınz bencede tüm okula tablet dağıtılmalıydı aslında ben bir öğrenciyim ve okulumuz pilot uygulamasına geçicekmiş ancak ben tablet dağıtılmayan okulardaki kardeşlerimize şans verilmesini destekliyorum...
ASİMELEK Daimi Üye Üye 8 Şubat 2012 #33 Kayıtsız Üye' Alıntı: tokata gelecek mi Genişletmek için tıkla ... ahaa hemşerimm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Şubat 2012 #34 yaaaaaaaa manisayada verin öyle olurmu hiç dağıttınızmı her şehire dağıtın aynı anda noluuuuuuuuuuuurrrrrrr ben yeni sene lise1 ilk bizleremi?
yaaaaaaaa manisayada verin öyle olurmu hiç dağıttınızmı her şehire dağıtın aynı anda noluuuuuuuuuuuurrrrrrr ben yeni sene lise1 ilk bizleremi?
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Şubat 2012 #35 offff offff bence plot okullarına verilmesi sacma neden bütün okullara daıtılmıyooo offf offfffffffffffffffffffff ne olurdu bütün okullara dağıtılsa
offff offff bence plot okullarına verilmesi sacma neden bütün okullara daıtılmıyooo offf offfffffffffffffffffffff ne olurdu bütün okullara dağıtılsa
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Şubat 2012 #37 çok saçma Bence çok saçma benim oturduğum yere gelene kadar ben okulu bitiririm bence