Sütaş Bayb Mix mi Danone mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AysimaXXXXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

AysimaXXXXX

Forum Okuru
Sütaş Bayb Mix mi Danone mi
Sütaş Bayb Mix mi Danone mi daha sağlıklı

Merhaba

bebeğim de ek gıdaya geçtik , yourt da yedirmem gerektiğini doktor söyledi ama neyi vermem gerekli hangisi daha sağlıklı ya da baş önereceğiniz bir yoğurt var mı bilemiyorum . Ek gıdaya yeni başlayan bebeklere yoğurt olarak ne önerirsiniz hangisini vermem de fayda var danone mi sütaş baybmix mi bildiğim kadarıyla piyasa da sadece bunlar var ne önerirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Aysima

Bebeklerde 6 aydan sonra ek gıdaya geçmek çok önemli. Bu geçiş çok kontrollü ve yavaş yavaş olmalı birden bebeğe her şey yiyecek diye birçok yiyeceği vermeye çalışmamak lazım . Bu yiyeceklerden yoğurt en önemli besinlerden bir tanesi ve bunu doğal katkısız olması gerekiyor Bu piyasada mevcut doğal ve katkısız bulunan çok az sayıda yoğurt markası var .

Bebekler için üretilen Sütaş'ın Baby Mix ve benzer olarak da Danone'nin ürünleri var. Bunlar içerisinde bir seçim yapmanızı öneririm ama asıl önemli olan evde kendinizin doğal olarak yoğurt yapıp çocuğunuza vermeniz en sağlıklısıdır. Her ne kadar firmalar içerikleri içerisinde katkı olmadığını doğal olduğunu prebiyotik olduğunu söyleseler de güvenilirlikleri açısından benim bazı çekincelerim var . Bu benim kendi görüşüm imkanınız varsa evde yoğurdumuzu kendiniz yapmanızda fayda var.

Ama illa ben dışarıdan hazır doğal katkısız yoğurt alacağım diyorsanız; ben birkaç defa Baby Mix'i kullandım . Sen de deneyebilirsin Danone'yi kullanmadım. Ddanone hakkında bir sürü söylentiler çıktığı için ne olur ne olmaz diye kullanmak istemedim açıkçası .

Sütaş'ın baybmix'i de zannedersem her yerde bulunmuyor. Dağıtım ağında mı bir problem var kendi üretimlerinde mi bir problem var bilemiyorum. Birçok markette bulamayabilirsin. Babymix diye Sütaş'ın diğer ürünlerini alma sakın yanlışlıkla alırsın diğerlerinde hep katkı var bilmeni istiyorum.

Geri