taner derya taçmin ve ebrunun disko kazandıkları ödülde arabadan indiklerinde restauranta giriyolardı orda çalan bi şarkı vardı kenda of senta gibi bişey ama tam olarak bulamadım bulan varsa lütfen yardımcı olsun
Bu arkdaşın aradığı müziği bnde merak ediyorum cevabınız
Arkadaşlar çok acil yardımınız gerekli bende bir şarkı sormak istiyorum. Survivor - 6 Haziran Pazartesi (Part 2)
Buradan o bölüme ulaşabilirsiniz. Tam olarak 5:45'te başlayan şarkı. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinicem.. 🙂
mrb arkadaşlar bulamadıgınız müzikleri söyleyelim 🙂 müzigin o güzel evrensel duygusunu yasayalim öncelikle partide ki tanerin dans ettigi şarkinin adı Bob Marley - Could You Be Loved (tabi orda coverlanmiş versiyonu ama albüm versiyonu tavsiyemdir) gelelim diger arkadas discoya giderken calan şarkiyi sormuş onuda cevaplayayim hemen
Don Omar Feat Lucenzo - Danza Kuduro !!! bulumadıgınız varsa tekrar bana sorabilirsiniz saygılar 🙂
Arkadaşlar verdiğim linkte 11:10'da başlayan müziği bilen varmı lütfen ne zamandır arıyorum o müziği yardımcı olurmusunuz... Tam olarak 11:10'da başlayıp 12:25'te bitiyor...
mrb arkadaşlar bulamadıgınız müzikleri söyleyelim 🙂 müzigin o güzel evrensel duygusunu yasayalim öncelikle partide ki tanerin dans ettigi şarkinin adı Bob Marley - Could You Be Loved (tabi orda coverlanmiş versiyonu ama albüm versiyonu tavsiyemdir) gelelim diger arkadas discoya giderken calan şarkiyi sormuş onuda cevaplayayim hemen
Don Omar Feat Lucenzo - Danza Kuduro !!! bulumadıgınız varsa tekrar bana sorabilirsiniz saygılar 🙂