K Kamskdj Forum Okuru 22 Kasım 2019 #1 Sürtünmeli ilişkim oldu 4 ay geçti üç kere adet oldum hamilelik şansım var mı Merhaba sürtünmeli ilişkinin üzerinden 4 ay geçti 3 kere adet oldum 4. adetin gecikmesi hala bir sorun teşkil eder mi?
Merhaba sürtünmeli ilişkinin üzerinden 4 ay geçti 3 kere adet oldum 4. adetin gecikmesi hala bir sorun teşkil eder mi?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Kasım 2019 #2 Halk arasında YOK DEVE diye bir kelime var mutlaka ama mutlaka duymuşsunuzdur öyle bi şans yok yani yine de hamile kalabilir miyim diye soruyorsunuz cevap tabiki imkansız yani hamile değilsiniz olamazsınız da. Saygılar.
Halk arasında YOK DEVE diye bir kelime var mutlaka ama mutlaka duymuşsunuzdur öyle bi şans yok yani yine de hamile kalabilir miyim diye soruyorsunuz cevap tabiki imkansız yani hamile değilsiniz olamazsınız da. Saygılar.
S Selinde Forum Okuru 22 Kasım 2019 #3 SadmiN' Alıntı: Halk arasında YOK DEVE diye bir kelime var mutlaka ama mutlaka duymuşsunuzdur öyle bi şans yok yani yine de hamile kalabilir miyim diye soruyorsunuz cevap tabiki imkansız yani hamile değilsiniz olamazsınız da. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Sadmin ablam sen beni niye duymuyorsun valla üzülüyorum 🙁
SadmiN' Alıntı: Halk arasında YOK DEVE diye bir kelime var mutlaka ama mutlaka duymuşsunuzdur öyle bi şans yok yani yine de hamile kalabilir miyim diye soruyorsunuz cevap tabiki imkansız yani hamile değilsiniz olamazsınız da. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Sadmin ablam sen beni niye duymuyorsun valla üzülüyorum 🙁