H Hulya034 Paylaşımcı Melek 11 Aralık 2019 #61 Mirayclk' Alıntı: Çok kötü bir his gerçekten sanki her yerim şiş gibi hissediyorum karnımda hareket göğsümde ağrı hissediyorum ama olsaydı da 5 ayda idrarda da çıkar diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle çıkardı bak ben de göğüs ucumu tuhaf hissediyorum inanki
Mirayclk' Alıntı: Çok kötü bir his gerçekten sanki her yerim şiş gibi hissediyorum karnımda hareket göğsümde ağrı hissediyorum ama olsaydı da 5 ayda idrarda da çıkar diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle çıkardı bak ben de göğüs ucumu tuhaf hissediyorum inanki
M Mirayclk Forum Okuru 11 Aralık 2019 #62 Kuzum korkma a Hulya034' Alıntı: Kesinlikle çıkardı bak ben de göğüs ucumu tuhaf hissediyorum inanki Genişletmek için tıkla ... kuzum korkma sen artık baksana ne kadar uzun zaman geçmiş İnan Karnın burnunda olurdu şimdiye kadar
Kuzum korkma a Hulya034' Alıntı: Kesinlikle çıkardı bak ben de göğüs ucumu tuhaf hissediyorum inanki Genişletmek için tıkla ... kuzum korkma sen artık baksana ne kadar uzun zaman geçmiş İnan Karnın burnunda olurdu şimdiye kadar
Likapam Paylaşımcı Melek 13 Aralık 2019 #63 Alyamrz' Alıntı: Canim doktorum cok iyi bir doktor bozulmadi oda dedi bisey soyleyemem bouzulabilir ama bozulmadi Genişletmek için tıkla ... Kürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin
Alyamrz' Alıntı: Canim doktorum cok iyi bir doktor bozulmadi oda dedi bisey soyleyemem bouzulabilir ama bozulmadi Genişletmek için tıkla ... Kürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 13 Aralık 2019 #64 Likapam' Alıntı: Kürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin Genişletmek için tıkla ... Abla bana erkek üye diyolar ama bence bu erkek üye
Likapam' Alıntı: Kürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin Genişletmek için tıkla ... Abla bana erkek üye diyolar ama bence bu erkek üye
A Alyamrz Üye Üye 13 Aralık 2019 #65 Likapam' Alıntı: Kürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin Genişletmek için tıkla ... Esnek oldugu icin doktor tanidik dedi yirtilabilir dedi ama yirtilmadi cok titiz calitirlar
Likapam' Alıntı: Kürtaj esnasında zar filan kalmaz yanlış bilgi vermeyin Genişletmek için tıkla ... Esnek oldugu icin doktor tanidik dedi yirtilabilir dedi ama yirtilmadi cok titiz calitirlar
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 13 Aralık 2019 #66 Bayanlar göğüs ucunda neden beyazlık var bende? Duştayken fark ettim suyla ovaladım katı katı beyazlık cıktı bu neden olur ya valla kfayı yicem ben
Bayanlar göğüs ucunda neden beyazlık var bende? Duştayken fark ettim suyla ovaladım katı katı beyazlık cıktı bu neden olur ya valla kfayı yicem ben
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 13 Aralık 2019 #67 Hulya034' Alıntı: Bayanlar göğüs ucunda neden beyazlık var bende? Duştayken fark ettim suyla ovaladım katı katı beyazlık cıktı bu neden olur ya valla kfayı yicem ben Genişletmek için tıkla ... @Likapam @SadmiN
Hulya034' Alıntı: Bayanlar göğüs ucunda neden beyazlık var bende? Duştayken fark ettim suyla ovaladım katı katı beyazlık cıktı bu neden olur ya valla kfayı yicem ben Genişletmek için tıkla ... @Likapam @SadmiN
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 13 Aralık 2019 #68 Hulya034' Alıntı: @Likapam @SadmiN Genişletmek için tıkla ... @SadmiN abla bakabilir misin