sudembeyaz Daimi Üye Üye 27 Şubat 2011 #1 sude döndü meleklerimm canlarım benim hepinizi çoooooook ama çok özledimm işler çok yoğun ama çok şükür çok iyiyim fırsat buldukça geliyorum mekana mekanıda sizleride çook ama çook seviyorum ben inşallah sizlerde iyisinizdir...
meleklerimm canlarım benim hepinizi çoooooook ama çok özledimm işler çok yoğun ama çok şükür çok iyiyim fırsat buldukça geliyorum mekana mekanıda sizleride çook ama çook seviyorum ben inşallah sizlerde iyisinizdir...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Şubat 2011 #2 Sudemim hoşgeldin tatlım özledik seni ya bak sırf senin için koca sütlü nuriye açtım 🙂 iyisin demi hayatım bıraktıgımız gibi deilsin yani.
Sudemim hoşgeldin tatlım özledik seni ya bak sırf senin için koca sütlü nuriye açtım 🙂 iyisin demi hayatım bıraktıgımız gibi deilsin yani.
sudembeyaz Daimi Üye Üye 28 Şubat 2011 #5 çok şükür kızlarr çook iyiyim inşallah sizlerde iyisinizdir...çook teş ederim elifim çitosum ve 19bjk03
çok şükür kızlarr çook iyiyim inşallah sizlerde iyisinizdir...çook teş ederim elifim çitosum ve 19bjk03
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Mart 2011 #6 nerelerdesinn senn yaaaa sudemm....geri dönmene sevindimm bitanemm benimm....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2011 #7 Gidişin suskun oldu ama dönüşün bir o kadar muhteşem oldu hoşgeldin balım.D
sudembeyaz Daimi Üye Üye 27 Nisan 2011 #9 *MaWi' Alıntı: Gidişin suskun oldu ama dönüşün bir o kadar muhteşem oldu hoşgeldin balım.D Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk mawimm adminemm çook özledim sizi doğum olmadı demi adminem???
*MaWi' Alıntı: Gidişin suskun oldu ama dönüşün bir o kadar muhteşem oldu hoşgeldin balım.D Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk mawimm adminemm çook özledim sizi doğum olmadı demi adminem???