Lknr Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2016 #1 sübyan muskasi Arkadaslar subyan muskasi yaptirmak istiyorum sizce dogru bi karar mi bu?? Boyle yapip bebegi olanlar var mi??
Arkadaslar subyan muskasi yaptirmak istiyorum sizce dogru bi karar mi bu?? Boyle yapip bebegi olanlar var mi??
Uzman SühaN Administrator 27 Ağustos 2016 #2 Böyle şeyler den medet ummayın.. Hekime gidin tedavi olun Allaha sığınıp dua edin. Allah şah damarımız dan yakın dır..
Böyle şeyler den medet ummayın.. Hekime gidin tedavi olun Allaha sığınıp dua edin. Allah şah damarımız dan yakın dır..
Lknr Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2016 #3 Zaten test sonuclarimi bekliyorm. 3 dusugum var. Ama bunu yapan kisiler yaptir sende iyi olur diyir. Rabbimede hep dua ediyorum zaten.
Zaten test sonuclarimi bekliyorm. 3 dusugum var. Ama bunu yapan kisiler yaptir sende iyi olur diyir. Rabbimede hep dua ediyorum zaten.
Uzman SühaN Administrator 27 Ağustos 2016 #4 Tekrarlayan düşükler için genetik tarama testi yaptırın. Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum..
G güneşinoglu Forum Okuru 2 Eylül 2016 #5 Hiç bir Dua karşılıksız kalmaz,Dua en güzel ilaçdır Rabbim duanızı kabul edsin inşallah.