daffodill hoşgeldin canım napıyosun nasıl meleğin? bi sıkıntı yoktur umarım. ve papatyam,tatlı cadım,nurcum,eminecim,lalecim,carizmacım... kimseyi unutmadım dimi🙂 nabersiniz kuzular? yaw ben bi türlü adam akıllı takip edemiyorum eskisi gibi sıpa elimi kolumu bağlıyo. tabii babası olacak büyük sıpa da öyle saat 5.30 gibi evde oluyo pc ye bi gömülüyo yatana kadar. elinden alabilene aşk olsun. sizde ne var ne yok herşey yolunda mı? geçmişe bakamıyorum fazla vaktim yok çünkü. benim küçük cadı 2 gecedir feleğimi şaşırttı bana yenidoğan bebeler gibi 2 saatte 1 kalkıyo. ne güzel sabaha kadar uyuyordu uzun zamandır. böyle giderse yine dayıcam iyi geceler çayını bugünden itibaren. bu arada konak kendiliğinden geçiyor mu ya? doğanın ön tarafında var biraz. zeytinyağı muhabbetini biliyorum da doğaya yapamam durulansın diye 2 3 kez şampuanlamam lazım kafasını kıyameti koparır. kafaya su geldiği an çıldırıyo çocuk deli gibi ağlıyo ondan cesaret edemiyorum. sadece müdahelesiz zamanla geçiyo mu öğrenmek istedim. hepinizi öpüyorum.