Şubat 'ta anne olacağım:)

canım merhaba benim oğlumda geçenlerde isilik olmuştu özellikle boyun bölgesinde sık sık banyo yaptırmak daha iyi banyodan sonra krem sürdüm 1 yada 2 güne kalmadan geçmişti bide tabi çok sıkı giydirmemek gerekir çok terleyincede oluyo evet gerçekten bnm oğlumuda öpmeye gelmiyo hemen yüzü tahriş oluyo çok narin tenleri var grşrz ....

ah o konakdan ne cektim 🙂 banyodan önce yag sürüyordum, keseyle kafasini yikiyodum, sonrada tariyordum... kendiliginden gecermi bilmiyorum. gecse bile biraz zaman alir herhalde...

Ay masallah, ne cabuk zaman geciyor yaaa anlamadim gitti 🙂

kızlar siz tekrar regl oldunuzmu .........

ikinciyi oldum 🙂 emzirenlerin gec gelirmis...

selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur
nurcum kızıma kuzen gelıyor gelınımız dogum yapıcak yıgenımın cıcılerını hazırlıyoruz
bır sıkıntımız yok cok sukur suan herseyyolunda kızlar..
daffodılcım oncelıkle gecmıs olsun dıyorum saglıgı olsunda üzülme benım kızımda mama yıyor yakındada ek gıdaya bızde gecerız heralde....kendınıze ıyı bakın gorusuruz ınsallah....

canım hosgeldın kızların dedıgı gıbı sende katıl bıze....bu kızlar hakkaten cadı olsun sevecegı seyler muhakkak olacaktır bırak yemesın corbayı baska gıdadan takvıyesını alır....

slm cicişler nabersiniz? mrs m. hoşgeldin canım. ben küçük cadıyla mücadeleye devam. dönence almayı düşünüyorum kızlar var mı dönence kullanan? chicco fisher price ve tiny love var aklıma takılan şimdilik. hani bebek ağladığında otomatik çalışanlardan... tavsiye eder misiniz? bizimki çok meraklı yatağın üstündeki ayıcıkları sallansın diye kendi sallanıyo yavrum ondan kıyamadım🙂 bu arada bende 2.reglimi oldum emzirmeme rağmen. eminecim emziriyorken hap kullandım demişsin hangisini kullandın? bende başlamak istiyorum artık. gerçi doğa emiyo ek bişey vermiyorum şimdilik ama sütün kalitesini bozmayan bi hap var diye duymuştum nedir bilmiyorum tabii...