Şubat 'ta anne olacağım:)

yeni evin hayırlı olsun canım ne güzel annen yanında ona gidiyosun yeşil kaka yapması genelde üşütmeden oluyo canım senden geçiyodur geçmiş olsun kendine dikkat et ay yerim onu bıcırık kahkaha atıyo ha maşallah bizimkide ben konuşuyorum nasıl gülüyo yaramaz gün geçtikçe değişiyolar ....

biz iyiz canım bebişlerde iyi bak sen yaramaza gündüzleri uyumuyo ha yazık ama annesine uyusa ya iyi bari gece 1 kere uyanıyosa dinlenirsin bizimkinin elleride çok hareketli bazen diyorum yorulmuyomu yani çok hızlı hareket ettiriyo artık hırıltısıda bebeğin büyüdükçe geçer bak drda iyi demiş artık kaka yapmaması acaba mamadanmı kaynaklanıyo benim oğlan günde 2 yada 3 kez yapıyo anne sütü alıyo ondan galiba ay aman niye öle ağlıyo yaramaz gezmek istiyo galiba arabayı çok seviyolar gerçekten hemen bizimki uyuyo evet onların sağlıklı olması herşeyden önemli uyku düzenleride zamanla oturur....

Son düzenleme:

ya kizlar benim kizim genelde kedniliginden uyuyodu hic sallanmak istemiyodu ama 3 gündür illa sallayarak uykuya dalacak hanimefendi, siz bebeklerinizi gece nasil uykuya yatiriyosunuz, ben besigini salliyorum artik napiym alistirmak istemiyorum ama kendini yirtiyo öyle yapmazsam 3 günde noldu bu kiza anlamadim

gecmıs olsun canım ıyı olmamıs bu durum...benımde dişim cok agrıyordu doktora gıttık cekım yapmam ıcın antıbıyotık kullanman gerek dedı ama emzırıyorum bebegım var dedım enaz etkılı olanı verdım dedı neyse kullandım mecburen ama asya bır huzursuz oldu ve sureklı ıshal oldu antıbıyotık sebebıyle bende bıkac gun emzırmedım ve sonucta sutu cektı kendını suan damla damla gelıyor ve bende cok uzuluyorum artık tamamen mama kulanıyrouz emzırdıkce gelır dıyorlar ama onuda yaptım artık sut gelmeyınce asyada ugrasmıyor ve bagırıyor🙁
bızdede bu yuzden bu hale geldık canım keske olmasaydı bızımkıde bır bucuk ay emmıs oldu ve sutum yok artması ıcın neler yaptım ama yookkk...emzıren annelere cok ımrenıyorum ve keske olsaydı dıyorum...herkes soruyor nıye mama verıyorsun dıye bıde onlara dert anlat sankı ben cok meraklıyım ama vermeye cocuguma....neyse canım saglıklı olsunlarda onemlı degıl dıyorsun artık.....

aynen bızımkıde eller ayaklar kıpır kıpır....
kıymetını bıl canım sütünün ne guzel malesef mamadan kaynaklanıyor kaka yapamaması bende arada zeytınyagı kouyorum mamasına doktorumuz koyabılırsın demıstı.....
havalar bıraz ıyı olsada sureklı gezsek sevıyorlar gezmeyı bu bebekler.....ınsallah duzenlerı otururda bızlerde rahatlarız...ıyı olmanıza sevındım pasayı öp yerıme...

beni oğlumda yeni doğduğunda kucağımda emerken yorulur öyle uyurdu şimdi ya sallıcam öle uyucak yada yalancı meme olcak ağzında başka türlü uyumuyo ancak çok uykusu olunca kendiliğinden uyuyo ben de alıştırmak istemiyodum sallamayı ama ne yapalım başka türlü uyumuyo yaramazlar🙂

canım Allaha şükür emiyo gerçekten çok seviniyorum keşke sizlerde emzirebilseydiniz ama olmayınca elden ne gelir tek sağlıklı olsunlarda napcaksınız evet ya arabaya bayılıyolar yaz gelse bbeklerde kalın giymekten kurtulcak hemde gezecekler tşk ederim canım öperim sende öp prensesi.....