Şubat 'ta anne olacağım:)

cok saol cnm evt dediğin gibi biraz abarttım giydirmeyi ama napiim biri dio üşür biri diyo alıştırma insan korkuyo ya üşürse die biz dikkat ettikçede hassaslaşıyolar R abbim korusun hepsinii

evet işte aynen tükürüğü dışarı çıkarıyo bende acaba niye böyle oluyo diyodum demek normal her bebekte oluyo yaramaza bak sen elinidemi yalıyo 🙂
benim oğlanında başı çok terliyo özellikle gece yatarken tabi emerkende çok terliyo çünkü emerken yoruluyolar ondan eymeninde saçları dökülüyo🙂kelleşiyo gittikçe canım senin eymen aşıdan sonra ateşlenmedi demi

hah bu eymneler keltoş şimdilik desene sonra sık sık olucak inş saçları🙂
yok cnm çok şükür ateşlenmedi gitmeden calpol verdim bende gelincede akşama doğru az bişi daha verdim olmadı hamdolsun zaten öksürüyodu bide ateş osla allah korusun çok zorlanırdı yavrum işte şu grip bi geçseydi hayırlısylaa eymeni öp yerime paptyacım

Günaydin güzel anneler ve bebisleri =)
biz tasindik tek sorunumuz mutfagimiz siparis edildigi tarihte gelmedi annemde yiyoruz simdilik yemegimizi, benimde isime geliyo valla yemek yapma derdi yok

simdi gelelim cevaplar yazmaya
1. benim kizimin agzida köpürüyo dediginiz gibi gayet nrmlk.
2. benim kizim arada yesil kaka yapiyo annem karni agriyo ondandire dedi,k drda normal dedi, simdi 1 haftadir var birazdan doktorunu ariycam yine bui ara cok gezdik arti ben cooook kötü grip oldum benden kapmisda olabilir.
3. benim kizim resmen dünden beri kahkaha atiyo kizlar babasi ögretti zorlarsa aguuuu bile diyo
esim bu gidisle 6 aylikken konustururum ben kizimi diyo

simdilik bukadar bi nesgayfe alip kendime gelem öpüldünüüzzzz

gule gule oturun canım....
masallah prensese...
canım bısey sorcam mamayı gunde kac kere ve kac ml verıyorsun ve kaka yapamama gıbı bır sorununuz oluyormu?
bırde sütün nasıl hala verıyorsun degılmı?

selam kızzlarrrr nasılsınz?nerelerdesınız bebısler nasıl?
bızım kız 3 gundur kök sökturdu resmen gunduz sıfır uykuyla hem benı yordu hem kendını...sükür gece bır kere uyanıyor ama gunduz uyumayınca ne ben dınlenebılıyorum nede bır iş yapabılıyorum.....uyku duzenı tam oturud derken arada degısebılıyor....
ellerı ayakları kıpır kıpır......özellıkle ellerı sankı araba sılecegı babasına dıyorum dısarda yagmur yagıyor galıba bıızımkı basladı yıne sıleceklerı calıstıramaya gulmekten öluyoruz.......
cok suku saglıgımız yerınde o hırıltısı azaldı baska doktora goturduk oda normal dedı boynundakı kemıklerde mı ne gelısme olana kadar o hırıltı gecmezmıs korkulacak bısey yok dedı doktor......ıcım rahatladı.....burun damlasına devam edıyoruz.....
tek sorunumz suanda kaka yapamamsı 3 4 gunde bır ancak yapabılıyor.....gaz sorunumuz bıttı...cok nazlı cok ılgı beklıyor sormayın...gecen aksam huysuzlugu ustunde yıne uykusu var ama uyumuyor bır cıglık bır feryat sandık kı bıryerı agrıyor ama nasıl katılırcasına aglıyor atta bır ara nefes gıttı soka gırdık nasıl panıkle aldık arabaya bındırdık sormayın neysekı araba calısınca uyudu eve geldık uyanmadı megersem hanımefendı gezmek ıstıyromus araba sagolsun onu kendıne getırdı bızde derın nefes aldık....cok yorgunum ve uykusuzum ama saglıklı olsun da dıyroum tek ılgıden aglasın ılgı ıstesın bız gezdırelım...bızden de haberler bukadar kızlar......sevgıyle kalın arada ugrayın prenslerın ve prenseslerın havadıslerını verın yahuuuuuu......

gule gule oturun canım....
masallah prensese...
canım bısey sorcam mamayı gunde kac kere ve kac ml verıyorsun ve kaka yapamama gıbı bır sorununuz oluyormu?
bırde sütün nasıl hala verıyorsun degılmı?

ne yazikki cnm anne sütünü kesmek zorunda kaldim, tasinirken ufak bi elektrik carpti ve kalp ritim bozuklugu cikti bende ilac kullanmam gerekiyo emzirmem yasaklandi, ilk basta cok üzüldüm ama simdi alistim napalim 11 hafta emdi...- hala sütüm geliyo aah ahhhh
bende günde 2 defa mama veriyodum 4-5 günde bi kaka yapiyodu, simdi sirf mamayla günde bi defa yapiyo bazen 2. gün yapiyo kakasini,

Son düzenleme:
ben hala regl olmadim =)))) hamileyim diye korktum allahtan degilim rahatladim valla

gezmeyi özellikle arabayi benim kizimda cok seviyo durmayinca atiyorum oto koltuguna söförlük yapiyorum hanima =)
bu arada ben spor salonun akayit yaptirdim yarin basliyorum aksam gidince esim bakacak 1-2 saatligine bebise, gündüz gidersen spor salonunda bakici oluyo mamasini bezini veririm bakar olmadi kizimla beraber spor yapariz
zaten cok zayif degildim hos hamile öncesinden 2 kilo fazlam var ama karnim cok kötü görünüyo bide kardesimin dügünü var haziranda kinasinda oynamayadim simdi dügünde insallah hem zayiflarim biraz hemde boooolca oynarim =)