Şubat 'ta anne olacağım:)

oo maşallah kuzuya. ya bu 2.ay aşısı ne zaman oluyo ki daha doğrusu tam 2.ayı doldurunca mı yapılıyo doğa 4 nisan da dolduruyo 2. ayını ama hemşire aşı için 14 üne gün verdi bize? anlamadım şimdi. bişey kaçırmıyorum dimi ben🙂

yok canım merak etme hemsırenız nezaman derse ozamandır:🙂

tatlı cadım fitili ateşi çıkmadan öncemi verdin yoksa ateşi yokken verdin
canım eve geldık ben ates konusunda korkuyorum demıstım ya hanı senle konusmustuk baktım kolunu kaldıramıyor yavrum vereyım dedım cok sukur atesı en yuksek 36.8 cıktı geceyı de rahat atlattık yanı onceden verdım hem rahatlatır dıye dusundum....ama fıtın yarısını ver canım eczacı bıze oyle yazmıs dıger yarısınıda gece uyumadan verdım sabaha kadar uyudu:🙂cok sukur atlattık haaa 3 gun banyo yasak bu arada gercı sızede soylerler ama aklınızda bulunsun canım....

evet canım sagol paranox evet ısmı ama sakın calpol ıle bırlkte verme fıtılı....ya tek calpol ver yada tek fıtıl ıkısının de ıcerısınde aynı madde varmıs bebege aynı anda verılırse zarar verebılırmıs aklında bulunsun....

tskler kizlar daha iyi yerlerde oturun sizde insallah =)
benim kiz uyku düzenini oturttu demistim ama bugün yine 6da kalktik simdide yatiyo benim uykumu kacirdi hanimefendi, ben dün biraz gergin ve huzursuzdum ondan mi etkilendi acaba bilmiyorum ki...
trde asilar cok erken basliyo biz dah ahic asi vurunmadik mayis ortasinda basliyo asilarimiz 5li asi yani, bide benim kizin kafasinda konak olustu, bebe yagi ile iki gün temizledim simdi gitti gibi cok sükür, ay bide saclari yaglaninca bi güzel sekil aliyo ki saclari esim görünce oyuncak ettin kizi dedi

genel olarak iyiyiz biz tasinmaya calisiyoruz geziyoruz tozuyoruz büyüyoruz

bizimde aşımıza az kaldı haftaya olcak bebeğim ben şimdiden korkuyodum ama yazdıklarına baktım korkulacak bişi yokmuş ben fitilin 1 tanesi tüm veriliyo sanıyodum öle demişti dr artık bnde yarısını veriyim inş bizde az bi ateşle atlatırız.....

evet canım ikisindede aynı maddeler var aynı anda vermem canım galiba fitil daha etkili ama onu veririm aşı olduktan sonra saol canım verdiğin bilgiler için.....

canım banyo yaparken lif sür bence korkma o yüzden oluşuyo ben hep lif sürüyorum hiç konak olmadı bizde oh ne geziyosunuz sizi sizi kızın saçlarını çekseydin bizde görseydik ama eminim çok tatlı omuştur....

sürüyorum papatyam ama ise yaramiyodu simdi gecti sükür =)

ay kizla almanya yaniyo dün 26 dereceydi kiz ane giydirecegimi sasirdim insallah cidden yaz gelmistir güzel güzel gezeriz kizimla, bide iyice ele avuca sigsa terasa ufak havuz alcam kizimla beraber oynicaz icinde =)))

günaydın bacılar naparsınız? ben çok fena grip oldum tabii doğa da aynı şekilde berbat durumdayız dün acile götürdük lağman yaptılar kabız oldu burnu tıkanıyo bi taraftan hapşırıyo bi taraftan kaka yapamıyo diye çıldırıyo diğer taraftan🙁( allaha şükür çok huysuz bi çocuk değil canı yanmadığı sürece ağlamıyo maşallah kızıma🙂 bu arada ben ne yapıcam onu bilemedim aptallaştım iyice. poposuna zeytinyağı falan sürdüm gribi için de ıhlamur vermeyi düşünüyorum su biberonuyla zararı olmaz sanıyorum ama siz ne dersiniz? uygulayan var mı bu işlemi acaba???