Şubat 'ta anne olacağım:)

saol canım bi de onu deneyim bakalım işe yarar umarım bu arada senin eymen kaç kilo oldu canım mama veriyomusun öp oğlunu yerime.....

cnm enson 4700 dü maaşallah🙂iki hafta önce. yok tatlım sadece annesütü veriyorum Allaha çok şükür yetiyomu yetmiyomu bimiyorum ama kilo alımına bakarsak yetiyo sanırım.öperim teyzesi sende oğlumun adaşını öp bizim için aeolun buaradfa sizin boy kilo nasıl bugün doktora götrcez nasip olursa çünkü buzamana kadar sadece aile hekimine gttk belli bi çocuk doktoru olsun inş kilo almıştır meleğim sağlıklaa Rabbim hepsini korusun sağlıklı uzun ömürler versin inş bizim doğum tarihimiz 10 şubattı aralarında kaç gün var Eymen paşaların:🙂) grşz cnm inş bi rastlaymıyoz birbirize

canım bizde geçenlerde gittik aile hekimine 6 kiloydu boyuda 60 cm ama bizim eymen doğduğunda 4 kiloydu senin eymen kaç kilo doğdu bende sadece anne sütü veriyorum çok sevindim canım seninde anne sütü verdiğine evet canım iyi bir tane çocuk dr olması gerekli endişelenme anne sütü veriyosun ne güzel bence yetiyodur inş hep anne sütü alırlar hiç mamaya ihtiyaç duymazlar benim oğlan 4 şubatta doğdu sende eymeni öp canım Allaha emanet ol.....

kızlar bebeklerinizi geceleri nasıl yatırıyosunuz sırt üstümü yanmı ben bazen korkuyorum valla kusarsa diye yan yatırmaya özen gösteriyom ama yine kendi sırt üstü yatıyo...

oy maşllah paşama ya 4kiloo hmm bnmki 3050gr doğdu teyzesi🙂 doğum kilosuna göre artışı çok güzel dedi doktorumuz🙂Allahım korusun onları evt cnm hamdolsun sadece anne sütü kilo alımı ii olduğundan yeterliymiş inş uzun süre emerler Rabbim rızıklarını bol eylesin hepimiznkinin inş
bizim doğum tarihimizde 10 şubat tatlım aralarında 6gün var eymenlerin🙂 yerim ben onları bugün 5400 çıktı kilomuz boyumuzda 55cm çok şükür mevlama artık bidahaki kontrol 1ay sonraymış 12nisandada 2.ay aşımız var Allah kolaylık sağlık sıhat versin grşz papatyam haberleşelim böyle boy kilo takip hmm buarada bişi daha sorcam yüzünde kızarıklıklar vardı cnm ve doktor eğzama dedi aslında çok üzüldüm ama Rabbim dermansız dert vermesin yeterki bi ilaç verdi kortizonluymuş işte en fazla 5gün sür dedi inş daha öncesinde geçer yan etkileri çok bide bağışıklık sistemini azaltır falan yazıyo ya vermesemmi ama doktor çok kızarmış vermek gerek dedi yoksa vermiyoruz hemen zaten dedi napıcamm🙁

kızlar bebeklerinizi geceleri nasıl yatırıyosunuz sırt üstümü yanmı ben bazen korkuyorum valla kusarsa diye yan yatırmaya özen gösteriyom ama yine kendi sırt üstü yatıyo...

ben 2 hafta öncesine kadar yan yatirma yastigini koyuyodum hic rahat etmiyodu ebe sirt üstü yatir kafasini artik saga sola ceviriyo kusunca allah korusun bogulma riski yok dedi...ben genelde gece sirt üstü yatiriyorum karnini doyurduktan snra yinede icim el vermiyo sirtini havluyla destekleyip sagina yatiriyorum tekrar uyandiginda yien srt üstü dönmüs oluyo
arada sirt üstü yatirdigimda kusmustu allah sükür bisey olmadi...

o kizarikliklar benim kizdada vardi doktor bisey vermedi kendiliginden gecer dedi öylede oldu, sen yinede doktora sor bi ya yada bi eczaciya kullanabilirsin derse kullan napacaksin gecmis olsun

canım ya çok şükür seninde sütün yetiyo baksana kilosuna maşallah benimkide yeterli Allah nazarlardan korusun paşalarımızı sen kaç saate bir emziriyosun geceleri bide bnmki en fazla 15 dk emiyo acaba azmı senin eymen kaç dk emiyo canım bende duymuştum egzama ama kortizonlu ilaçlar bağışıklık sistemini azaltıyo diye ama başka çaresi yok bişey sürmeden geçiyorsa 1 yada 2 gün bekle canım zaten dr vermiş korkma bence inş iyileşir

bide canım yazmayı unutmuşum aşısı bizimde yaklaşıyo ateşlenirse diye fitil yada şurup veriyolar onlarla kontrol altına alabilirsin korkma inş kolay bi şekilde atlatırız

canım ya bende yan tarafını yastıkla destekliyodum ama rahat uyumadığı için küçük havluyla destekliyodum ama yine sırt üstü oluyodu ama kafasını çevirdiği için yan yatıyo geçende kusmuş kafası yan olduğu için yana gelmiş galiba artık bişi olmaz kafasını çeviriyo saol canım....

bnmkide değişiyo emme sürsi cnm
ben saate bakmıyom hiç istediği vaskit veriyom bazen ağlarken sussun diede veriyom valla napiim kurtarıcım oluoyo emmesi🙂şimdilik yumuşatıcı losyon var onu sürüyorum inş o kortizonlu ilaca gerek kalmadan geçer

hmm nasıldı seninkiler cnm kaşlarında iki kaşının ortasında kafasında ve sol yanağında var yaa🙁
böle uçları sarı sarı yanağındaki sadece kızarıklık am kafasındakiler öyle inş geçerde o ilacı kullanmam

bide canım yazmayı unutmuşum aşısı bizimde yaklaşıyo ateşlenirse diye fitil yada şurup veriyolar onlarla kontrol altına alabilirsin korkma inş kolay bi şekilde atlatırız

evt cnm calpol alıcam aşıdan önce içircem inş alatırız hayırlıyla ateş falan olmadan

yok benim kiziminkinin ucu sari degildi baya kirmiziydi...