smiley Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2012 #1 Suan TV´de ne izliyorsunuz? Meleklerim ben genelde Meleklermekanindayken bir yandanda ya TV acik olur yada radyo.... Ve bazen aceba meleklerim TV´de suan ne izliyorlar diye soruyorum kendime.... Evet biraz merakliyim galiba 🙂 suan ben Power Türk dinliyorum... Siz ne yapiyorsunuz?
Meleklerim ben genelde Meleklermekanindayken bir yandanda ya TV acik olur yada radyo.... Ve bazen aceba meleklerim TV´de suan ne izliyorlar diye soruyorum kendime.... Evet biraz merakliyim galiba 🙂 suan ben Power Türk dinliyorum... Siz ne yapiyorsunuz?
tatlı bela Yeni Üye Üye 1 Eylül 2012 #2 valla ben melekler mekenında geziyorum eşimde trabzonspor yorumu dinliyor arada benimde gözüm kayyo ama maç hiç sevmemmecburen izliyorum
valla ben melekler mekenında geziyorum eşimde trabzonspor yorumu dinliyor arada benimde gözüm kayyo ama maç hiç sevmemmecburen izliyorum
smiley Daimi Üye Üye 1 Eylül 2012 #3 bu sahne bana coooook tanidik geliyor 🙂 ne anlarlar anam bu erkekler su mactan?!!!
smiley Daimi Üye Üye 2 Eylül 2012 #6 suan Show´da Ask geliyorum demez´ e bakiyorum Bugün ne yiseminde reklami cikti Ayin onunda.... cok seviyorum bu programmi.....
suan Show´da Ask geliyorum demez´ e bakiyorum Bugün ne yiseminde reklami cikti Ayin onunda.... cok seviyorum bu programmi.....