Hayalet Üye Üye 22 Temmuz 2009 #1 Şuan saat kaç ve ne düşünüyorsunuz ? Arkadaşlar konu çok basit =) şuan saat kaç ve suan aklınızda ne varsa ne düşünüyorsanız onu yazmanızı istiyorum maksat eğlence =)
Arkadaşlar konu çok basit =) şuan saat kaç ve suan aklınızda ne varsa ne düşünüyorsanız onu yazmanızı istiyorum maksat eğlence =)
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Temmuz 2009 #2 saat 23:53 ilacımı almayı düşünüyorum
l.a.r.a Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #3 su an saat 23:27... uyumayi düsünüyorum:123: ama melekler mekanini bir türlü birakamiyorum... bagimli mi oldum ne?
su an saat 23:27... uyumayi düsünüyorum:123: ama melekler mekanini bir türlü birakamiyorum... bagimli mi oldum ne?
orkide Aktif Üye Üye 24 Temmuz 2009 #4 şu an saat gece yarısını çoktaaannn geçti yusrayla çetleşiyoz mm de anam yarasa gibi
orkide Aktif Üye Üye 24 Temmuz 2009 #5 şu an saat hala gece yarısını geçmiş durumda ben ve yusra yarasalardan sonra sutlu ve pelinde aramıza katıldı....................
şu an saat hala gece yarısını geçmiş durumda ben ve yusra yarasalardan sonra sutlu ve pelinde aramıza katıldı....................
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 24 Temmuz 2009 #7 00:23 hicbirsey düsünmüyorum.... basim agrio, moralim yok... nebilim iste yaa pppffff...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #8 SU AN SAAT 09.25 uykum var ve bacaklarım yanıyo arkalara güneş kremi sürmeyi unutunca cayır cayır yandım 🙂
SU AN SAAT 09.25 uykum var ve bacaklarım yanıyo arkalara güneş kremi sürmeyi unutunca cayır cayır yandım 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 24 Temmuz 2009 #10 saaat 10:58, saat 1de olan toplantida nasil konusur nasil ederde su isi baglarim diye düsünüyorum 🙂