MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Nisan 2009 #11 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? kocacığımlaaaaa dşarı çıkmakk tabekeeeeteşşekürler canemm
CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Nisan 2009 #12 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? hava sicak ondan mi bilmiyorum ama buzzzz gibi denizde yada havuzda fark etmez yüzmek istiyorum saatlerlce😀
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? hava sicak ondan mi bilmiyorum ama buzzzz gibi denizde yada havuzda fark etmez yüzmek istiyorum saatlerlce😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #14 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Başımı yastığa koyup uyumak..... :e015:
magical Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #15 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Çoğu zamn uyumak ve hiç uyanmamak istiyorum. Gözümü açtığımda herşeyin daha güzel olmasını bekliyorum hep...
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Çoğu zamn uyumak ve hiç uyanmamak istiyorum. Gözümü açtığımda herşeyin daha güzel olmasını bekliyorum hep...
ZiLaN Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #16 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? tek başıma sahile gitmek istiyorum
*şiker* Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #17 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? bitanemle olmak istiyorumm
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #18 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? şu an içimden geleni yapıyorum zaten melekler mekanında olmak ve sizlerle paylaşmak
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? şu an içimden geleni yapıyorum zaten melekler mekanında olmak ve sizlerle paylaşmak
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #19 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? Bütün gün hiçbir iş yapmadan film seyretmek istiyorum...
kaprisli Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #20 Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? arkadaşları arayıp dışarı çıkmak gezmek tozmak vakit geçirmek film seyretmek vs geliyor ama işteyim ne yazık ki ancak içimden geçtiğiyle kalır
Cevap: Suan icinizden ne yapmak geliyor??? arkadaşları arayıp dışarı çıkmak gezmek tozmak vakit geçirmek film seyretmek vs geliyor ama işteyim ne yazık ki ancak içimden geçtiğiyle kalır