$ul€ Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #15 çekilin çekilin kenara.... ben geldim... evet kızlar bir itirafda benden olsun.... :sule: AŞIĞIM ULEEEE 😀 :sule:
çekilin çekilin kenara.... ben geldim... evet kızlar bir itirafda benden olsun.... :sule: AŞIĞIM ULEEEE 😀 :sule:
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #16 kalbim boş erkeklere duyrulur dicem ama hiç erkek yok burda malesef
ilkimsu Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #18 askkolik oldum senin yuzundenn senın yuzundennn 😀: senn bir baskasın bazı selerin cevabısın iç dunyamın baskenti son duragımsn 😀
askkolik oldum senin yuzundenn senın yuzundennn 😀: senn bir baskasın bazı selerin cevabısın iç dunyamın baskenti son duragımsn 😀
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19 demeyi unutmuşum bide benim platonik aşkum varr ahh ahh 😀
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #20 hayatımın ılk aşkı,ılk sevgılısı,ilk vazgecılmezı olannnnn eşimeeeeeeeeee delı gıbı asıgımmmmmmmm........
hayatımın ılk aşkı,ılk sevgılısı,ilk vazgecılmezı olannnnn eşimeeeeeeeeee delı gıbı asıgımmmmmmmm........