яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #21 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." eee kimse yok mu burda yaf uğramadan terk mi ettinis kafeyi naaptınıs?😀
Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." eee kimse yok mu burda yaf uğramadan terk mi ettinis kafeyi naaptınıs?😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #22 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." aa neden ter edelim cafemiz güzel olmuş bol sohpetler dilerim
Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." aa neden ter edelim cafemiz güzel olmuş bol sohpetler dilerim
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #23 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." ne çalışan var ne bi isteği olan kafe kapancak mı ne?😀 ifals edios kriz bizi de vurdu😀
Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." ne çalışan var ne bi isteği olan kafe kapancak mı ne?😀 ifals edios kriz bizi de vurdu😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #24 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
hayrünisa Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #26 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." Günaydın.Hayırlı sabahlar...
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #27 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." Size de ( biraz geç oldu ama🙂 ) 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ocak 2009 #28 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." ay sayın cafe sahibi cafenizde calışmak üzere genel müdürlüge talibim saygılarımla cevabınızı bildirmenizi beklerim işterseniz özgecmiş hazırlayayım
Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." ay sayın cafe sahibi cafenizde calışmak üzere genel müdürlüge talibim saygılarımla cevabınızı bildirmenizi beklerim işterseniz özgecmiş hazırlayayım
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 6 Şubat 2009 #29 Cevap: Şu köşe MeLeK köşesi Bu KöŞe "мєℓєк ¢αƒєѕι.." :laugh::laugh::laugh::laugh:Olaaarr...😀:laugh: