juju Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2011 #21 bir ömür boyu mutlu ol canım elbisenin rengi bir harika sende çok güzel olmuşsun canım tü tü maşallah diyelim
bir ömür boyu mutlu ol canım elbisenin rengi bir harika sende çok güzel olmuşsun canım tü tü maşallah diyelim
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2011 #22 tütütütü 41 kere maşallah elbise,makyaj,saç bir birilerine o kadar uyumlu ki,tek kelimeyle melek gibi olmuşsun canım. elbise rengi modeli zevkine hayran kaldım,RABBİM tamamına erdirsin canım mutluluklar
tütütütü 41 kere maşallah elbise,makyaj,saç bir birilerine o kadar uyumlu ki,tek kelimeyle melek gibi olmuşsun canım. elbise rengi modeli zevkine hayran kaldım,RABBİM tamamına erdirsin canım mutluluklar
ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2011 #24 ayy canımmmm çok güzel olmuşsun tıpkı bir pamuk şekeri gibiiiiiiii rabbimm bir ömür boyu hep böle güldürür inşallahh senii. darısı tüm bekarlara inşallahhhh. darısı gelinliğineee canımmm mutluluklar dilerimm bitanem
ayy canımmmm çok güzel olmuşsun tıpkı bir pamuk şekeri gibiiiiiiii rabbimm bir ömür boyu hep böle güldürür inşallahh senii. darısı tüm bekarlara inşallahhhh. darısı gelinliğineee canımmm mutluluklar dilerimm bitanem
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 30 Aralık 2011 #25 Ben gelinlik resmimi koymuşmuydum ?????? koymadıysam onuda paylaşıyım sizlerle.