L
lale lale lale
Forum Okuru
SPERM DEGERLERİMİZ NORMAL GEBELİK İÇİN UYGUNMUDUR.
SEMEN ANALİZİ
MİKTAR 2.4
VİSKOSİTE :NORMAL
GÖRÜNÜM:GRİ-OPAK
SAATTE TOPLAM HAREKETLİ SPERM YÜZDESİ:%60
SAATTE İLERİ HAREKETLİ SPERM YÜZDESİ: %55
TOPLAM SPERM SAYISI :151.2
SPERM YOGUNLUGU:63.0
YUVARLAK HÜCRE:27.0
LOKOSİT :20.0
NORMAL MORFOLOJİ SPERM YÜZDESİ :%4
BAŞ ANOMALİSİ:%95
AKROZOMAL DEFEKTLER :%4
STRUKTUEL DEFEKTLER(amorf,megalo,kucuk,uzun,birden fazla ve vakuolar basli):%91
BOYUN VE ARAPARCA(MIDPIECE)ANOMALİSİ:%3
KUYRUK ANOMALİSİ(kuyruksuz,kuyruk aci,birden fazla kuyruk anomalisi):%13
STOPİLAZMİK ÇIKINTI:%10
NORMAL BASI OLUP BOYUN,ARAPARCA VE KUYRUK ANOMALİSİ:%1
NOt:lokosit degerimiz yüksek doktorumuz antibiyotik uyguluyor.zaten bu degerler antibiyotik tedavisinden sonra yükseldi normalde daha düşüktü.doktorumuz degerlerin daha da iyi olacagını ve normal yolla gebe kalabilecegimizi söyledi.mümkünse ben sizinde fikrinizi almak istiyorum.bende eşimde 38 yaşındayız bende yumurtlama ve benzeri testlerin hepsi çok iyi çıktı.yumurtlamamın 30 yaşındaki kalitede oldugu söylendi.sle(bağ dokusu hastasıyım bu yaşa kadar ramatoloji uzmanım çocuk yapmayın dedi diye düşünmedik.ancak şimdi doktorum izin verdi.bu sperm sonuçları ile gebe kalabilirmiyim.cevabınız için şimdiden teşekkürler.
MİKTAR 2.4
VİSKOSİTE :NORMAL
GÖRÜNÜM:GRİ-OPAK
SAATTE TOPLAM HAREKETLİ SPERM YÜZDESİ:%60
SAATTE İLERİ HAREKETLİ SPERM YÜZDESİ: %55
TOPLAM SPERM SAYISI :151.2
SPERM YOGUNLUGU:63.0
YUVARLAK HÜCRE:27.0
LOKOSİT :20.0
NORMAL MORFOLOJİ SPERM YÜZDESİ :%4
BAŞ ANOMALİSİ:%95
AKROZOMAL DEFEKTLER :%4
STRUKTUEL DEFEKTLER(amorf,megalo,kucuk,uzun,birden fazla ve vakuolar basli):%91
BOYUN VE ARAPARCA(MIDPIECE)ANOMALİSİ:%3
KUYRUK ANOMALİSİ(kuyruksuz,kuyruk aci,birden fazla kuyruk anomalisi):%13
STOPİLAZMİK ÇIKINTI:%10
NORMAL BASI OLUP BOYUN,ARAPARCA VE KUYRUK ANOMALİSİ:%1
NOt:lokosit degerimiz yüksek doktorumuz antibiyotik uyguluyor.zaten bu degerler antibiyotik tedavisinden sonra yükseldi normalde daha düşüktü.doktorumuz degerlerin daha da iyi olacagını ve normal yolla gebe kalabilecegimizi söyledi.mümkünse ben sizinde fikrinizi almak istiyorum.bende eşimde 38 yaşındayız bende yumurtlama ve benzeri testlerin hepsi çok iyi çıktı.yumurtlamamın 30 yaşındaki kalitede oldugu söylendi.sle(bağ dokusu hastasıyım bu yaşa kadar ramatoloji uzmanım çocuk yapmayın dedi diye düşünmedik.ancak şimdi doktorum izin verdi.bu sperm sonuçları ile gebe kalabilirmiyim.cevabınız için şimdiden teşekkürler.