S
sare0703
Forum Okuru
sorun : eşimin ailesi ...
merhaba.eminimki cogu kişinin sorunudur bu.ama ben daha 5 aylık evliyim ve gercekten bu konu benim için cok büyük bi sorun.eşimin ailesine yakın oturuyoruz benim ailem başka semtte.ve sürekli onlardayız zırt pırt bizi çağırıolar.tabi doğal olarak eşimde gelemeyiz demez.gidiyoruz oturuyoruz bi görümcem var bekar.ve herşeye karışır laf yetiştirir sivri dillidir.sürekli laf yetiştirir bize.ayrıca eşimin babası beni deli ediyo.aslında insan olarak iyi birisi yardımsever cana yakın bi adam.ama bizim özel hayatımıza saygısı sıfır.izinli günlerimizde sabahın köründe bizi arar ve zorla kendini kahvaltıya cagırttırır yani sürekli onlarla vakit gecirmek zorudaymısız gibi davranıyolar.zaten annesi oglunu maksimum 2 gün görmüyo ondada gördüğü zaman yanaklarına yapışıyo oğlum seni cok özledim falan sanki senelerdir görmüyolar birbirlerini.a ben napim 3 haftada bi görüyorum.ya kısacası daha şimdiden bıktım onlardan.eşime bu konuyu actıgımda sen onlardan nefret ediyosun falan diyo ve tartışma cıkıyo.yani düzgün konusamıyoruz bile.ben ne yapmalıyım araya mesafe koymak için ? eşimle aramı bozmadan tabi... 🙁