ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #1 son iki harf veeee yeni kelime :) Bu oyunda kelimenin bittigi son iki harfle yeni bir kelime yazacagız. İst-EK ekl-em gibii evett kelimee.......... maks-at
Bu oyunda kelimenin bittigi son iki harfle yeni bir kelime yazacagız. İst-EK ekl-em gibii evett kelimee.......... maks-at
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #2 Ce: son iki harf veeee yeni kelime 🙂 At - mak ...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #4 Ce: son iki harf veeee yeni kelime 🙂 As - lan ......
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Aralık 2007 #5 Ce: son iki harf veeee yeni kelime 🙂 lan-gırt..................
ms_enemy Yeni Üye Üye 27 Aralık 2007 #7 Ce: son iki harf veeee yeni kelime 🙂 akdeniz cim sen çooook farklıı bişi demişsinnnn 🙂 ben langırt tan devam ediyorum gırtl-ak
Ce: son iki harf veeee yeni kelime 🙂 akdeniz cim sen çooook farklıı bişi demişsinnnn 🙂 ben langırt tan devam ediyorum gırtl-ak
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #9 Ce: son iki harf veeee yeni kelime 🙂 il - gaz ...