Olexa Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #12 Ce: Sohbet Odası Kuralları Bu arada site sahibine cok tesekkur ederim konular cok guzel.. emegi gecen herkese de 🙂😉
Ce: Sohbet Odası Kuralları Bu arada site sahibine cok tesekkur ederim konular cok guzel.. emegi gecen herkese de 🙂😉
canan Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #13 Ce: Sohbet Odası Kuralları merhaba hayırlı lsun sohbet odası cok guzel ....valla ısmıde tatlı.cooook sevdım burasını
Ce: Sohbet Odası Kuralları merhaba hayırlı lsun sohbet odası cok guzel ....valla ısmıde tatlı.cooook sevdım burasını
A ahsen44 Forum Okuru 28 Ağustos 2007 #14 Ce: Sohbet Odası Kuralları kıslar ömür denilen hayat sahnesinde rol arkadaşlarımızın gönlümüzce olması dilegiyleeee
Ce: Sohbet Odası Kuralları kıslar ömür denilen hayat sahnesinde rol arkadaşlarımızın gönlümüzce olması dilegiyleeee
A ahsen44 Forum Okuru 28 Ağustos 2007 #15 Ce: Sohbet Odası Kuralları vayyy beeee edebiyata bakarmıısnız
A ahsen44 Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #16 Ce: Sohbet Odası Kuralları neden cevap vermediniz yoksam beni begenmedinizmi
A ahsen44 Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #17 Ce: Sohbet Odası Kuralları anammcevap yazsanıza yaaaaaaaaaaa
şeker kız Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2007 #18 Ce: Sohbet Odası Kuralları ahsen44' Alıntı: anammcevap yazsanıza yaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... ahsen44' Alıntı: kıslar ömür denilen hayat sahnesinde rol arkadaşlarımızın gönlümüzce olması dilegiyleeee Genişletmek için tıkla ... Kod: Ahsen'cim gerçekten çok güzel yazmışsın, ve dilerim hayat sahnemiz hepberaber güzelliklerle ve gönlümüzce geçer. Bu güzel dileğin için teşekkür ederim.
Ce: Sohbet Odası Kuralları ahsen44' Alıntı: anammcevap yazsanıza yaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... ahsen44' Alıntı: kıslar ömür denilen hayat sahnesinde rol arkadaşlarımızın gönlümüzce olması dilegiyleeee Genişletmek için tıkla ... Kod: Ahsen'cim gerçekten çok güzel yazmışsın, ve dilerim hayat sahnemiz hepberaber güzelliklerle ve gönlümüzce geçer. Bu güzel dileğin için teşekkür ederim.
A ahsen44 Forum Okuru 30 Ağustos 2007 #19 Ce: Sohbet Odası Kuralları nihayet sahneye biri çıktı tşk şeker kıs
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2007 #20 Ce: Sohbet Odası Kuralları Ben bugün çok yoruldum kızlar ya...