soğan suyu kürü ve faydaları

bendede kist var,ama bebeğe zarar vermez dedi dr. ilk çocuğumdada vardı.şimdi 20 yıllık evliyim halen kistim duruyor bu kisti eritmeyi bende isterim ama hamileyim denememem daha iyi olur sanırım

Sogan kürü agrı bırakmadı..

merhaba..ben 9 gundur (gunde)2 kez sogan kuru uyguladım ve hala devam etmekteyım.pcos var bendede.kıstlerımı atarım ınsallah.oda 27 .08 de bellı olcak.sadece suna cok sasırdım. cok sancılı regl oluyodum.en az 2 agrı kesıcıyle ayaga kalkabılıyodum.bu sogan kuruyle HAYATIMDA ILK DEFA AGRIM OLMADAN REGLOLDUM. Herkeze tevsıye ederım. ve 27 sınde tekrar yazarım.bakalım kıstler gıtmısmı!!hoscakalın sımdılık..

arkadaşlar ben kullandım ve çok memnun kaldım adet düzensizliği yani polikistik over vardı 5 gün kürü kullandıkta 4, 5 gün sonra kanamam oluyor ilaç kullanmamam da hiç gerek kalmıyor kimyasal vücudumuza zarar veren şeyleri kullanmaktansa bir deneyin derim tabi doktorunuza danışarak

arkadaşlar ben kullandım 4.günden sonra adet oldum ancak 1 aydır adet görüyorum bugun doktora gidicem, kist vardı bende ve 3 aydır adet görmüyodum, soğan suyunu içince 1 aydır adet görmeye başladım, ne olacak bilmiyorum