K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
Soğan kürü nasıl hazırlanıyor bilen var mı ?
Selamlar arkadaşlarım videolarını inceledim amam kadın sitesi olarak sizlere gene de sormak istiyorum tam net olarak nasıl hazırlanıyor bana yardımcı olabilir misiniz ben bunu miyom için kullanmak istiyorum teşekkürler.
SİTE NOTU : Selamlar efendim, AŞAĞIDAKİ bağlantıda net olarak ibrahim saraçoğlu tarafından yapılan evde soğan suyu hazırlanış şeklini videodan görerek hazırladık incelemenizi rica ediyorum.
İBRAHİM SARAÇOĞLU AHMET MARANKİ SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR ?
Selamlar arkadaşlarım videolarını inceledim amam kadın sitesi olarak sizlere gene de sormak istiyorum tam net olarak nasıl hazırlanıyor bana yardımcı olabilir misiniz ben bunu miyom için kullanmak istiyorum teşekkürler.
SİTE NOTU : Selamlar efendim, AŞAĞIDAKİ bağlantıda net olarak ibrahim saraçoğlu tarafından yapılan evde soğan suyu hazırlanış şeklini videodan görerek hazırladık incelemenizi rica ediyorum.
İbrahim Saraçoğlu Soğan Kürü Nasıl Hazırlanır
Prof Dr İbrahim Saraçoğlu Soğan Kürü Hazırlanışı Soğan kürü ile hamile kalanlar Mucizevi etkisi olduğunu hemen hemen bütün bayanlar bilir soğanın. Tabiki her şey İbrahim Saraçoğlu'nun bu kürü kullanın diye televizyonlarda sosyal medyalarda anlatması ile ortaya çıktı. Ben de kendim bizzat bunu...
www.meleklermekani.com
Moderatör tarafında düzenlendi: