--AŞKIM-- Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #1 slmlar ve merhabalar olsun herkese:) herkese merhaba sıteyı gorur gormez uye oldum no man ,no cry cok dıkkatımı cektı 😀cok gzl bır sıte emegı gecen herkesın emegıne elıne koluna en onemlısıde yuregıne saglık........... Adımşkım sehır:İstanbul yas:17 meslek :Ögrencıyım 🙂 Son düzenleme: 26 Mayıs 2008
herkese merhaba sıteyı gorur gormez uye oldum no man ,no cry cok dıkkatımı cektı 😀cok gzl bır sıte emegı gecen herkesın emegıne elıne koluna en onemlısıde yuregıne saglık........... Adımşkım sehır:İstanbul yas:17 meslek :Ögrencıyım 🙂
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 26 Mayıs 2008 #2 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 hoşeldin aşkım..işte biz böyle dikkat çekeriz ve siz melekleri bağrımıza basarız:hug:keyifli formlar ve paylaşımlar dileğiyle...
Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 hoşeldin aşkım..işte biz böyle dikkat çekeriz ve siz melekleri bağrımıza basarız:hug:keyifli formlar ve paylaşımlar dileğiyle...
--AŞKIM-- Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #3 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 cok tesekkur ederımm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Mayıs 2008 #4 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 aramıza hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #5 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 hoşgeldin canım keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim🙂
M Monera Forum Okuru 26 Mayıs 2008 #6 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 hoşgeldin iyi forumlar
--AŞKIM-- Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #7 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 herkese tesekkurler hosbuldummm
CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Mayıs 2008 #8 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 Hosgeldin canim keyifli forumlar dilerim.
N nazarboncugu Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #9 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 selam ben de aşkım arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum siteyi yeni tanıyorum bakalım burda iyi vakit geçirecek miyiz 🙂
Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 selam ben de aşkım arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum siteyi yeni tanıyorum bakalım burda iyi vakit geçirecek miyiz 🙂
N nazarboncugu Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #10 Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 yaw benim aktif olmam lazımmış ama nasıl olcam haha 🙂🙂🙂 ilk yardım yetişsin
Cevap: slmlar ve merhabalar olsun herkese🙂 yaw benim aktif olmam lazımmış ama nasıl olcam haha 🙂🙂🙂 ilk yardım yetişsin