sevgi meleğim Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #1 Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri Herkese merhabalar; bu harika siteye üye olmaktan gurur duyuyorum. Emeğinize sağlık.. Tüm meleklere melekler kadar saf bir hayat diliyorum
Herkese merhabalar; bu harika siteye üye olmaktan gurur duyuyorum. Emeğinize sağlık.. Tüm meleklere melekler kadar saf bir hayat diliyorum
adley Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #2 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri aramıza hoşgeldin taze melek...
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #4 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri canım hoşgeldın aramıza...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 30 Ekim 2008 #5 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri hoşgeldin melek kardeşşşş
gizemlisu Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #6 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri hoş geldin keyifli forumlar diliyorum...
sevgi meleğim Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #7 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve iyiki gelmişim diyorum🙂
Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve iyiki gelmişim diyorum🙂
Beyazca Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #8 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri hoşgeldin canım aramıza keyifli paylaşımlar
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #9 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri hoş geldin melek safalar getirdin.....
CaRiZmA Vip Melek Üye 31 Ekim 2008 #10 Cevap: Slm Yeryüzünün Kanatsız Melekleri Hosgeldin keyifli forumlar dilerim 🙂