F freezer Yeni Üye Üye 6 Ekim 2008 #1 slm millet bende geldim... Mrb ben serap 25 yaşındayım gaziantepliyim 3 yıldır çok güzel bir evliligim var inşallah burada güzel dostluklar edinirim...:minik:
Mrb ben serap 25 yaşındayım gaziantepliyim 3 yıldır çok güzel bir evliligim var inşallah burada güzel dostluklar edinirim...:minik:
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #2 Cevap: slm millet bende geldim... hoşgeldın canım melekler dıyarına..guzel keyıflı forumlar canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 7 Ekim 2008 #3 Cevap: slm millet bende geldim... Hoşgeldin serap 😀 tam bizde senden bahsediyorduk nerde kaldı diyorduk ki çıkageldin tabi yersen :d045:
Cevap: slm millet bende geldim... Hoşgeldin serap 😀 tam bizde senden bahsediyorduk nerde kaldı diyorduk ki çıkageldin tabi yersen :d045:
Vijdan Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #4 Cevap: slm millet bende geldim... Hoş geldin serap.Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız..🙂
semazen Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #5 Cevap: slm millet bende geldim... Hoşgeldinn canım keyifli forumlar diliyorumm.. 🙂
handanca Daimi Üye Yönetici 7 Ekim 2008 #6 Cevap: slm millet bende geldim... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Ekim 2008 #7 Cevap: slm millet bende geldim... Hoşgeldin Serap🙂 Keyifli forumlar