G gokyuzundekı_yıldızım Yeni Üye Üye 30 Ocak 2009 #1 slm meleklerrrrrr slm melekler..ben geldım.ben gölgemm.istanbuldan.ewlıyım.2 çocuk annesyım.buraya bır dostum tavsıyesıyle uye oldum..@şK_MeLeĞ!.ONA BURDAN ÇOK SEWGILER.umarım burda guzel dostluklar kurarız...goruşmek uzere..
slm melekler..ben geldım.ben gölgemm.istanbuldan.ewlıyım.2 çocuk annesyım.buraya bır dostum tavsıyesıyle uye oldum..@şK_MeLeĞ!.ONA BURDAN ÇOK SEWGILER.umarım burda guzel dostluklar kurarız...goruşmek uzere..
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 30 Ocak 2009 #2 Cevap: slm meleklerrrrrr kısss canım hoşgeldın.kankacım canım benım.sende artık meleksın..umarım guzel forumlar ..guzel dostluklara canımm.hoşgeldın tekrar.
Cevap: slm meleklerrrrrr kısss canım hoşgeldın.kankacım canım benım.sende artık meleksın..umarım guzel forumlar ..guzel dostluklara canımm.hoşgeldın tekrar.
CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Ocak 2009 #3 Cevap: slm meleklerrrrrr Aramiza hosgeldin. Keyifli paylasimlar dilerim😀
G gokyuzundekı_yıldızım Yeni Üye Üye 30 Ocak 2009 #4 Cevap: slm meleklerrrrrr teşekkur ederım canım...
kaprisli Yeni Üye Üye 1 Şubat 2009 #6 Cevap: slm meleklerrrrrr hoşgeldin aramıza keyifli forumlar dilerim🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 2 Şubat 2009 #9 Cevap: slm meleklerrrrrr hoş geldiniz aramıza güzel vakit gecirirsiniz insallah