su Yeni Üye Üye 12 Kasım 2008 #1 slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım slm melekler bende 1aydır buradayım çok seviyorum bu siteyii hergün bakıyorum ne var ne yok
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #2 Cevap: slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım geçde olsa sende hoşgeldin aramıza canım...güzel paylaşımlarda görüşmek üzere
Cevap: slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım geçde olsa sende hoşgeldin aramıza canım...güzel paylaşımlarda görüşmek üzere
semazen Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #3 Cevap: slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım Hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum 🙂
mislinay Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #4 Cevap: slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım aramıza hoş geldin o zaman canım
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Kasım 2008 #5 Cevap: slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım Aramiza hosgeldin keyifli forumlar dilerim
** Hüzün ** Yeni Üye Üye 15 Kasım 2008 #6 Cevap: slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım Hoşgeldin..🙂
ARZUHAL Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #7 Cevap: slm melekler yaramaz melek olarak bende burdayım Aramiza hosgeldin canim. 🙂