PaSikA Yeni Üye Üye 13 Ekim 2008 #1 Sizi hangisi heyecanlandırır Evet Melekler Sizi hangisi heyecanlandırır?
Gülümseme Yeni Üye Üye 14 Ekim 2008 #5 Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır Bebek sahibi olacağım ann.
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Ekim 2008 #6 Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır evlenme teklifi aldigim an rezil oldum biraz ama olsun komik ve cok güzel bir ani olarak kaldi hmm ama bebek sahibi olacagimi ögrenecegim an dahada heyecanlanirim gibi geliyorum bilemiyorum simdilik😀:
Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır evlenme teklifi aldigim an rezil oldum biraz ama olsun komik ve cok güzel bir ani olarak kaldi hmm ama bebek sahibi olacagimi ögrenecegim an dahada heyecanlanirim gibi geliyorum bilemiyorum simdilik😀:
M Misafir Forum Okuru 15 Ekim 2008 #7 Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır tabiki aynaya baktığım an kendini beğenmişin tekiyim dimi ben anketde kendime en uygun şıkkı kullandım ama hangisi oldunu sölememmm merak eden yetkili arkadaşlarım araştırıp bulur ama ben burdan demem biraz egzantirik olsun demi maksat uğraştırmak olsun gerisi hikaye
Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır tabiki aynaya baktığım an kendini beğenmişin tekiyim dimi ben anketde kendime en uygun şıkkı kullandım ama hangisi oldunu sölememmm merak eden yetkili arkadaşlarım araştırıp bulur ama ben burdan demem biraz egzantirik olsun demi maksat uğraştırmak olsun gerisi hikaye
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #8 Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır Rüyam admin neyi seçmiş söylemem Ben bebek diyorum başka da birşey demiyorum bu arada 😀
Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır Rüyam admin neyi seçmiş söylemem Ben bebek diyorum başka da birşey demiyorum bu arada 😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #9 Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır hayatımın askını ilk gördügüm an derim ben
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2008 #10 Cevap: Sizi hangisi heyecanlandırır bebek fikri bence.....paylaşımın için teşekkürler dadlumm...