Merhaba ablacım.. Bana tarot açmıştın hatırlarmısın bilmiyorumm ama ben tekrar açtırmak istiyorumm. Ona msj atmamam gerektiğini söylemiştin ve aradan baya zaman geçti ve ben tek bir msj bile atmadımm, nasıl olduğunu, neler yaptığını bile kimseye sormadım... Ara ara aklıma ölee bi düşüyoki dayanamayacak gibi oluorum ama yinede onunla ilgili hiçbişey yapmıorum tıpkı senin sölediğin gibi. Sadece küçük kardeşiyle mesajlaşıyorum. Kardeşiyle aram çok iyii msj atıp nasıl olduğumu soruo bende cevap vermek zorunda kalıyorum doğrumu yapıorum bilmiyorumm .. Ablacımm napmalıyım ben hala çok karışığım... Nolurr bi yol daha göster bana,artık bu çocuktan ümidimi kesmelimiyim yoksa bıkmadann sonuna kadar beklemelimiyim,geleceğini bilsemm ne kadar beklemem gerekirse gereksin bıkmadan beklerim ama bilmiorum işte..İçimdenn bi sess bu bekleyişin snunda bigün geleceğini söylüyo tam vazgeçecek gibi oluyorum ama sonraa yaa gelirse diorumm.. Oooff ablam napıcam ben...Bu bekleyişş sağlığımıda bozdu... 🙁 Çalıştığını yoğun olduğunu biliyorumm o yüzdenn fırsat bulupta bakabilirsenn şimdiden teşekkür ederim ama bakamam dersende senin canın sağolsunnn... İyiii çalışmalar ablacım... (16.01.1987 doğumlu oğlak burcuyum, oda 18 mart 1988 doğumlu ( balık burcu) )