@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #2 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... ayyy dıkkatlıce bakınca ınsanın başını dönduruyo...walla galıba içerıye dogru..
Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... ayyy dıkkatlıce bakınca ınsanın başını dönduruyo...walla galıba içerıye dogru..
blue_angel Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #3 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... dışarı doğru 🙂 bakınca bana doğru
dionisya Yeni Üye Üye 4 Kasım 2008 #4 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... kapı aslında dısarıya acılıyor fakat yuksekte acık gibi oldugundan goz yanılgısı oluyor..
Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... kapı aslında dısarıya acılıyor fakat yuksekte acık gibi oldugundan goz yanılgısı oluyor..
mislinay Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #5 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... iki tarafada açılyor hangi tarafa istersen
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 5 Kasım 2008 #6 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... bence hem içe hemde dışa açılıyo yada göz yanılması var bunda anlamadım teşekkürler cnm:kızılötesi:
Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... bence hem içe hemde dışa açılıyo yada göz yanılması var bunda anlamadım teşekkürler cnm:kızılötesi:
Parthenope Yeni Üye Üye 24 Kasım 2008 #7 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... dışarıya ama üst kısmı çok yüksekte olduğu için sanki içeride açılıyormuş gibi hissettiriyor.
Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... dışarıya ama üst kısmı çok yüksekte olduğu için sanki içeride açılıyormuş gibi hissettiriyor.
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #8 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... dışarı doğru fakat göz yanılması var🙂
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #9 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... içeri ve dışarı 🙂🙂 öffff yamuldumm beaa
pofuduq_she Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #10 Cevap: sizce kapı nereye doğru açılıyor... Dışarı aÇlıo bnCEDe