E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #1 sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin hayaletler gercekmi türkiyedeki hayaletler gerçekmidir türkiyede hayalet ANNEEEEEEEEEEEE
M Misafir Forum Okuru 4 Mart 2008 #2 Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin emeğine sağlık + 100 rep
AZRA Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #3 Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin neden olmasın bnce varlar çünkü biz insanlarda ruhlardan ibaret değilmiyiz bedenimiz çürüyor ama ruhmuz asla
Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin neden olmasın bnce varlar çünkü biz insanlarda ruhlardan ibaret değilmiyiz bedenimiz çürüyor ama ruhmuz asla
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #4 Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin ela konuyu taşı dedin içinde hayalet var demedin😀 ödümü kopardın onun için bende rep veriyom 😀
Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin ela konuyu taşı dedin içinde hayalet var demedin😀 ödümü kopardın onun için bende rep veriyom 😀
M Misafir Forum Okuru 4 Mart 2008 #5 Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin emeğine sağlık canım acaba gerçekden varmı ya kızlar ben çok korkarım boyle şeylerden.
Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin emeğine sağlık canım acaba gerçekden varmı ya kızlar ben çok korkarım boyle şeylerden.
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #6 Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin rüyam cemoşum repler için teşekkür ederim. bende çok korkarım böle şeylerde bugün muzurluğumüstümde sanırım biraz 🙂
Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin rüyam cemoşum repler için teşekkür ederim. bende çok korkarım böle şeylerde bugün muzurluğumüstümde sanırım biraz 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2008 #7 Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin birçok kişi inanmasada ben inanıyorum...bunun birçok örnekleri olsada hala ısrarla inanmayanlar var.emeğine sağlık
Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin birçok kişi inanmasada ben inanıyorum...bunun birçok örnekleri olsada hala ısrarla inanmayanlar var.emeğine sağlık
gediz&şanmeriç Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #8 Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin Vardır kesin Ben inanıyorum hemde korkuyorum :faint2:
Ce: sizce hayaletler gerçekmi... bunlara bi bakın sonra cvp verin Vardır kesin Ben inanıyorum hemde korkuyorum :faint2:
V viyan Forum Okuru 17 Mart 2011 #9 hayaletler hayaletlere inanırım bu resimlede çok gerçek sizde inanın ben zate normaldede gördum ama hiç kormadım işik gibiydi
hayaletler hayaletlere inanırım bu resimlede çok gerçek sizde inanın ben zate normaldede gördum ama hiç kormadım işik gibiydi