*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #21 Temel bir gün ölüp, cehenneme gitmiş. Şeytanlar ona işkence yapmaya başlayınca demiş ki: - Ama siz misafire, daha gelir-gelmez böyle davranırsanız, buraya bir daha kimse gelmez! akla ölüm gelince komiklik edem dedim ortam yumuşasın
Temel bir gün ölüp, cehenneme gitmiş. Şeytanlar ona işkence yapmaya başlayınca demiş ki: - Ama siz misafire, daha gelir-gelmez böyle davranırsanız, buraya bir daha kimse gelmez! akla ölüm gelince komiklik edem dedim ortam yumuşasın
smiley Daimi Üye Üye 31 Mart 2013 #22 eylülmehmetutku' Alıntı: - Alo buyrun? Hüsamettin orada mı? Hüsaaamettin... Hayır daha gelmedi. Ne zaman gelir? Orasını ben bilemem... Allah bilir. Afedersiniz orası neresi? Karacaahmet mezarlığı!... Genişletmek için tıkla ... cok güzel eylülüm
eylülmehmetutku' Alıntı: - Alo buyrun? Hüsamettin orada mı? Hüsaaamettin... Hayır daha gelmedi. Ne zaman gelir? Orasını ben bilemem... Allah bilir. Afedersiniz orası neresi? Karacaahmet mezarlığı!... Genişletmek için tıkla ... cok güzel eylülüm
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 1 Nisan 2013 #23 smiley' Alıntı: cok güzel eylülüm Genişletmek için tıkla ... güldürebildiysem ne mutlu bana smicim