Sitemizin Enleri Yarışmasının Sonuçları
evet melekler geçtiğimiz günlerde sitemizin enleri yarışmasın 1. olan arkadaşlaarımızı açıklama zamanı gelmedi mi sizce de
En Sevilen Melek . 13 oy ile Tabikisi Cemoş
En popüler Melek 9 oy ile Cemoşşş ve 5 oy ile Asimelek ( ben ben ben )
En çok Konuşan Melek : 11 oy ile tabikisi de cemoş
En Sakin Melek 4 oy ile Herkesi sollayan Adminimiz Titannnnn
En Ciddi Melek 10 oy ile Ciddi Görünümlü ama yufka gibi yüreğe Sahip adminimz Titann
En duygusal Melek 4 Oy ile herkesi geride bırakarak ben olmuşum
En Çok Tanımak İstediğiniz Melek 4 oy olarak Adminlerimizide Geride bırakan gizemine gizem katmış üyemiz Little_grill
En sabırlı melek 5 oy alan ve binlerce meleğe tahammül eden Adminimiz rüyammmmmmmmmm ve 5 oy alarak birinciliği Cemoşşş paylaşıyor
En Yardımsever Melek 7 oy alarak Chatimizin gülü Cemoşşşşşşşş ve 5 oy alarak 2. olan Titan adminim
En çok Gülen Melek 7 oy alan Cemocan
En çok Soru Soran Melek 2 oy ile Asimelek ve 2 oy ile asiruki ha ( beni seçtiğiniz için kınıyorum sizi :hıh: )
En çok konuşan Melek 5 Oy ile adı üstünde Geveze ve Chatimizin gülü Cemoş
En Gizemli Melek 4 oy alarak pamukşekeri : ve 3 oy ile Litlle_grill
En olgun Melek 7 oy ile Adminimiz Titan ve sitemizin biricik aplası 5 oy ile Neşe aplaaaaa
En çılgın melek 4 oy ile Meloooooooo
En seksi melek 4 oy ile ve yaptığı açıklama ile Gevezeeeeee ayy ha
En zeki Melek 4oy ile Cemoşşşşşşşşşş ve 3 oy ile cemoşun izinden gelenn Enceyyyyy
En İdareci Melek 4 er oy alarak birinciği paylaşan Adinlerimiz Rüyam ve Titannnn
En Çalışkan melek Tabikide 5 oy alan Rüyammm
En çok yanlış yazan melek haha buda sorulur mu 10 oy ile Tabikide Cemoş
En Şirin Melek 6 oy ile Encey
En tanındık melek 11 oy ile cemoş 4 oy ile ben ( ASİMELEK )
En şımarık melek 5 oy ile ASİMELEK aaa ne kaa ayıp :hıh:
En esprili Melek 9 oy ile Cemoşşşşşşşşşşşşşş veee 3 oy ile Lavinyam
En Aktif Melek 5 oy ile biricik Adminimiz Rüyam ve 4 er oy ile Cemoş Ve bennnnnn ( ASİMELEK )
En Sevilen Melek . 13 oy ile Tabikisi Cemoş
En popüler Melek 9 oy ile Cemoşşş ve 5 oy ile Asimelek ( ben ben ben )
En çok Konuşan Melek : 11 oy ile tabikisi de cemoş
En Sakin Melek 4 oy ile Herkesi sollayan Adminimiz Titannnnn
En Ciddi Melek 10 oy ile Ciddi Görünümlü ama yufka gibi yüreğe Sahip adminimz Titann
En duygusal Melek 4 Oy ile herkesi geride bırakarak ben olmuşum
En Çok Tanımak İstediğiniz Melek 4 oy olarak Adminlerimizide Geride bırakan gizemine gizem katmış üyemiz Little_grill
En sabırlı melek 5 oy alan ve binlerce meleğe tahammül eden Adminimiz rüyammmmmmmmmm ve 5 oy alarak birinciliği Cemoşşş paylaşıyor
En Yardımsever Melek 7 oy alarak Chatimizin gülü Cemoşşşşşşşş ve 5 oy alarak 2. olan Titan adminim
En çok Gülen Melek 7 oy alan Cemocan
En çok Soru Soran Melek 2 oy ile Asimelek ve 2 oy ile asiruki ha ( beni seçtiğiniz için kınıyorum sizi :hıh: )
En çok konuşan Melek 5 Oy ile adı üstünde Geveze ve Chatimizin gülü Cemoş
En Gizemli Melek 4 oy alarak pamukşekeri : ve 3 oy ile Litlle_grill
En olgun Melek 7 oy ile Adminimiz Titan ve sitemizin biricik aplası 5 oy ile Neşe aplaaaaa
En çılgın melek 4 oy ile Meloooooooo
En seksi melek 4 oy ile ve yaptığı açıklama ile Gevezeeeeee ayy ha
En zeki Melek 4oy ile Cemoşşşşşşşşşş ve 3 oy ile cemoşun izinden gelenn Enceyyyyy
En İdareci Melek 4 er oy alarak birinciği paylaşan Adinlerimiz Rüyam ve Titannnn
En Çalışkan melek Tabikide 5 oy alan Rüyammm
En çok yanlış yazan melek haha buda sorulur mu 10 oy ile Tabikide Cemoş
En Şirin Melek 6 oy ile Encey
En tanındık melek 11 oy ile cemoş 4 oy ile ben ( ASİMELEK )
En şımarık melek 5 oy ile ASİMELEK aaa ne kaa ayıp :hıh:
En esprili Melek 9 oy ile Cemoşşşşşşşşşşşşşş veee 3 oy ile Lavinyam
En Aktif Melek 5 oy ile biricik Adminimiz Rüyam ve 4 er oy ile Cemoş Ve bennnnnn ( ASİMELEK )