zuzumm_ Daimi Üye Üye 26 Ocak 2011 #1 Şirin Mutfak önlükleri mutfak önlüğü modelleri mutfak önlükleri önlüğü şirin önlükleri yapımı Bütün melekler mutfakta mutfak önlükleri kullanır dimi.Bu meleklerimiz için vazgerçilmezdir.şimdi sizlere birbirnden şık ve şirin mutfak önlüklerini sunuyorm.. 🙂🙂
mutfak önlüğü modelleri mutfak önlükleri önlüğü şirin önlükleri yapımı Bütün melekler mutfakta mutfak önlükleri kullanır dimi.Bu meleklerimiz için vazgerçilmezdir.şimdi sizlere birbirnden şık ve şirin mutfak önlüklerini sunuyorm.. 🙂🙂
M Misafir Forum Okuru 27 Ocak 2011 #3 Çok şirinler yaaa 🙂 Mutfakta değilde dışarı çıkarkende giyilebilecek kadar sıradışı bunlar Abarttım mı ne Tamam tamam kabul ediyorum abarttım ama güleyim diye yaptım Şımarıklığı bir kenara bırakıyor ciddileşerek, paylaşımına tşk ediyorum zuzumm hanım
Çok şirinler yaaa 🙂 Mutfakta değilde dışarı çıkarkende giyilebilecek kadar sıradışı bunlar Abarttım mı ne Tamam tamam kabul ediyorum abarttım ama güleyim diye yaptım Şımarıklığı bir kenara bırakıyor ciddileşerek, paylaşımına tşk ediyorum zuzumm hanım