Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bende sulu severim ama çok sulu olmayacak, rebgi çok siyah olmayacak, o yüzden cevizi üstüne koyar annem...

Küsme ama naz yap 🙂),
İnce ince dokundur, hatasını anlasın...

Ayy küslükten sonra barışması çok güzel oluyor 🙂)
Nasıl barıştınız kız, özel değilse anlatsana

benım parmagım kesıldı kucuk ama cok kanadı eşim gördü hemen geldı panik falan yok bir şey diyorum ama hala tripteyım🙂)
parmagımı öptü sonra birbirimize bakarken gülmeye basladık sonra sarılıp bir güsel agladık eşimi çok özlemştm ben sarıldıgımda içim eridi ona dokundugumda kokusunu duydugumda sonra işte güsel şeyler oldu

gocaya güsülürmü laynnnnnnnnnnnnnnnnnn. adam kazıklanmayın diye uyarmış seni kadın sen daha ne istiyon. koca bu hem bağırır hem sever

evet şıpıdık yiğenim..sende benimki gibi konustun kocan değilmiyim öperimde döverimde

Ayy küsesim geldi 🙂)
Bende sarılıyorumya sanki aylardır görmüyormuş gibi, birgün göremedim kocamı geldiğinde 2 saat sarıldık birbirimize 🙂)

gocaya güsülürmü laynnnnnnnnnnnnnnnnnn. adam kazıklanmayın diye uyarmış seni kadın sen daha ne istiyon. koca bu hem bağırır hem sever

kız ne tükürüyon herbiyerim tükürük içinde kaldı

iyi be küsmüyoz işte ama ben onu akşam tenhada sıkıştırırsam görcek o günü bana nasıl ses yükseltirmiş:şşş:
:şşş::şşş::şşş: