B baldem Forum Okuru 28 Kasım 2011 #901 ŞIPIDIK' Alıntı: bu site çok güzel bi site canım. kızmıyolar baksana aksine beğeniyolar baksana hemen herşeyede yardımcı oluyolar sağolsunlar. Genişletmek için tıkla ... evet ya benimde cok hoşuma gitti, burda sıra en beğendiğim sözlerden birine geliyor veeee; her şer'de bir hayır vardır diyorum🙂)))
ŞIPIDIK' Alıntı: bu site çok güzel bi site canım. kızmıyolar baksana aksine beğeniyolar baksana hemen herşeyede yardımcı oluyolar sağolsunlar. Genişletmek için tıkla ... evet ya benimde cok hoşuma gitti, burda sıra en beğendiğim sözlerden birine geliyor veeee; her şer'de bir hayır vardır diyorum🙂)))
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 28 Kasım 2011 #902 karnım ağrıyo hala hasta olamadım normalden 2 gün geçti....
aşkkelebeği Hamiş Melek 28 Kasım 2011 #903 ŞIPIDIK' Alıntı: heyoooo neyooooo 🙂) bugün işten 6 da çıkıcam ohh yandan yandan. Genişletmek için tıkla ... izin mi aldın ohhh cık vala cok calıson kuzm bencede altta onlıne olanları gorsek süper olacak
ŞIPIDIK' Alıntı: heyoooo neyooooo 🙂) bugün işten 6 da çıkıcam ohh yandan yandan. Genişletmek için tıkla ... izin mi aldın ohhh cık vala cok calıson kuzm bencede altta onlıne olanları gorsek süper olacak
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Kasım 2011 #904 önceden bizi nasıl sindirdilerse yasaktır diye nefes bile alamaycak hala gelmiştik
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Kasım 2011 #905 daispaty den yaptım nere yapışıyor bu yapıştırım imza diye bir yere çıkmadı hıh
Kafa Hamiş Melek 28 Kasım 2011 #906 aşkkelebeği' Alıntı: not;bir cocuk sevdim dizici Genişletmek için tıkla ... aaa evet ordada duymuştum iyi hatırlattın kız bende nerden duydum diyordum ama bu john lennon'un bir sözüymüş araştırmıştım hatta çok güzel ama dimi
aşkkelebeği' Alıntı: not;bir cocuk sevdim dizici Genişletmek için tıkla ... aaa evet ordada duymuştum iyi hatırlattın kız bende nerden duydum diyordum ama bu john lennon'un bir sözüymüş araştırmıştım hatta çok güzel ama dimi
cimcime eses Yeni Üye Üye 28 Kasım 2011 #907 ŞIPIDIK' Alıntı: bu site çok güzel bi site canım. kızmıyolar baksana aksine beğeniyolar baksana hemen herşeyede yardımcı oluyolar sağolsunlar. Genişletmek için tıkla ... Evet yaa benim takvimle o kadar uğraştı titan saolsun...
ŞIPIDIK' Alıntı: bu site çok güzel bi site canım. kızmıyolar baksana aksine beğeniyolar baksana hemen herşeyede yardımcı oluyolar sağolsunlar. Genişletmek için tıkla ... Evet yaa benim takvimle o kadar uğraştı titan saolsun...
Queen_es Yeni Üye Üye 28 Kasım 2011 #908 ikranurr' Alıntı: Geçmiş olsun canımcım rahatsızmısın? Genişletmek için tıkla ... Sağol canım ben değil eşim rahatsızlandı cumartesi gecesi birden sancılandı taş varmış acile götürdükte. yarında normal doktora götürücem pineapples' Alıntı: queen çok geçmiş olsun kuzu rabbim acil şifa nasip eylesin Genişletmek için tıkla ... Canımm çok sağol Amin inşallahh aşkkelebeği' Alıntı: safradaysa ameliyat gereblir küçük bir operasyon gerekebılr cok gecms olsun ınsallh ılaclarla ıyılesır Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki canım umarım operasyon gerekmez sağol tekrar bitanem
ikranurr' Alıntı: Geçmiş olsun canımcım rahatsızmısın? Genişletmek için tıkla ... Sağol canım ben değil eşim rahatsızlandı cumartesi gecesi birden sancılandı taş varmış acile götürdükte. yarında normal doktora götürücem pineapples' Alıntı: queen çok geçmiş olsun kuzu rabbim acil şifa nasip eylesin Genişletmek için tıkla ... Canımm çok sağol Amin inşallahh aşkkelebeği' Alıntı: safradaysa ameliyat gereblir küçük bir operasyon gerekebılr cok gecms olsun ınsallh ılaclarla ıyılesır Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki canım umarım operasyon gerekmez sağol tekrar bitanem
aşkkelebeği Hamiş Melek 28 Kasım 2011 #909 ŞIPIDIK' Alıntı: karnım ağrıyo hala hasta olamadım normalden 2 gün geçti.... Genişletmek için tıkla ... canım maydanoz sapını kaynatıp iç faydası oluyor baldem' Alıntı: evet ya benimde cok hoşuma gitti, burda sıra en beğendiğim sözlerden birine geliyor veeee; her şer'de bir hayır vardır diyorum🙂))) Genişletmek için tıkla ... evt baldem kesnlkle bnde cok sasırdım maşallh dıyorum cok tatlı yonetıcıler
ŞIPIDIK' Alıntı: karnım ağrıyo hala hasta olamadım normalden 2 gün geçti.... Genişletmek için tıkla ... canım maydanoz sapını kaynatıp iç faydası oluyor baldem' Alıntı: evet ya benimde cok hoşuma gitti, burda sıra en beğendiğim sözlerden birine geliyor veeee; her şer'de bir hayır vardır diyorum🙂))) Genişletmek için tıkla ... evt baldem kesnlkle bnde cok sasırdım maşallh dıyorum cok tatlı yonetıcıler