Öncelikle topiğiniz hayırlı olsun çok güzel sohpet ediyorsunuz🙂 sizden ricam topik içinde başka site adresleri linkleri vermeyiniz bu sitemizde yasaktır bilginize
Öncelikle topiğiniz hayırlı olsun çok güzel sohpet ediyorsunuz🙂 sizden ricam topik içinde başka site adresleri linkleri vermeyiniz bu sitemizde yasaktır bilginize
eşim gececiydi biliyorsunuz cumartesi ben öğlene kadar çalışıyorum o evde uyuyordu cumartesi akşamıda işe gidiyor neyse şirketin yanındaki fırından hamur aldım kızartmak için eve gittim uyandı eşim annemlere gitmedik oraya gidelim mi dedi olur dedim ama çamaşırlarım var makinaya atayım gelince basarım düğmesine çalışır dedim yok yok sen bas gelene kadar biter gelince asarsın dedi bende uydum aklına işte neyse gittik yemek falan yedik sonra eşim beni eve bıraktı sende gel dedim tamam dedi neyse eve girdik mutfağa bi girdim su içinde kalmış 🙁 makinanın atık borusu yerinden çıkmış makinaları çektik yerinden halı su içinde onu astık falan pazar günüde annemin evine gittik bugün geliyorlar ya temizlik yaptım evi topladım öldüm öldüm resmen yorgunluktan