shuzur Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #32 akasya22' Alıntı: selam kızlar ben geldimmm . bana site yönetimi çok güzel bir isim bulmuş hamiş melek🙂 bayıldım yaa Genişletmek için tıkla ... selam akasyamm. çok tatlı avatarın. hoşgeldin aramıza.
akasya22' Alıntı: selam kızlar ben geldimmm . bana site yönetimi çok güzel bir isim bulmuş hamiş melek🙂 bayıldım yaa Genişletmek için tıkla ... selam akasyamm. çok tatlı avatarın. hoşgeldin aramıza.
shuzur Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #35 aşkkelebeği' Alıntı: hepinize sordum tanışıyoruz🙂nasıl anlatsam Genişletmek için tıkla ... nerden başlasam kaç kişiydik o zaman bak kaç kişi kaldık şimdi bodrum bodrumm. 😛 neyse canım önemli değil.
aşkkelebeği' Alıntı: hepinize sordum tanışıyoruz🙂nasıl anlatsam Genişletmek için tıkla ... nerden başlasam kaç kişiydik o zaman bak kaç kişi kaldık şimdi bodrum bodrumm. 😛 neyse canım önemli değil.
shuzur Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #36 ŞIPIDIK' Alıntı: huzur sana özel msj yollayamıyorum canım. Genişletmek için tıkla ... sabah görüştük ya oraya yaz canım.
ŞIPIDIK' Alıntı: huzur sana özel msj yollayamıyorum canım. Genişletmek için tıkla ... sabah görüştük ya oraya yaz canım.
akasya22 Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #38 shuzur' Alıntı: selam akasyamm. çok tatlı avatarın. hoşgeldin aramıza. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler canım. hoşbuldum .kavuşmak ne gzüel. esennruzgar' Alıntı: ahh kızlar taze melek hamiş melek süper yaa Genişletmek için tıkla ... evet süpermiş esen. ama avatarlarınızıda değiştirin ki resimden direkt ayırt edebilelimm
shuzur' Alıntı: selam akasyamm. çok tatlı avatarın. hoşgeldin aramıza. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler canım. hoşbuldum .kavuşmak ne gzüel. esennruzgar' Alıntı: ahh kızlar taze melek hamiş melek süper yaa Genişletmek için tıkla ... evet süpermiş esen. ama avatarlarınızıda değiştirin ki resimden direkt ayırt edebilelimm
shuzur Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #39 aşkkelebeği' Alıntı: gercekten cok anlamlı ya Genişletmek için tıkla ... hangisi şarkı mı?
sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #40 selam mesai başlayalı çok oldu geç kalmayın 🙂 iyim huzurcan ne olsun