kusmada yokta kuzu ıstahsızım bırsey yıyemıyorum ya zorla valla 🙁 bak sabahtandir yedigim 3-4 badem ceviz kayisi 1 bardak sut ve patates hasladim 1 tanede onu yedim
- - - Updated - - -
gordum simdi canimmmmmmm 🙂) bakalim toslak mi prenses mi olacak
kuzu o an bebise bakacak ya doktor aklimdan tek gecek saglikli mi nesi var birsey diyecek mi soguk terlerde kaliyorum erkek ya da kiz aklimdan gecmedi tek duymak istedigim iyi olmasiydi esim diyor senin kalbin bebekten cok atiyor sakin ol 🙂 kendi ekrana yapisirken iyi ama🙂
istah kapandi gitti iyi kotu idare ediyorum kafacann bakalim acilacak mi
benimkide kafasini koyuyor yok ya diyor bagirsak sesi onlar zaten sen daha 2.ayindasin olmazki diyor doktor 3 aylik diyor bizimkide kit bi hesap var ogrenemedi hafta hesabini
benimkide kafasini koyuyor yok ya diyor bagirsak sesi onlar zaten sen daha 2.ayindasin olmazki diyor doktor 3 aylik diyor bizimkide kit bi hesap var ogrenemedi hafta hesabini
günaydın kızlar bır kac gundur gelemıyorum işlerin yogunlugu üstelk bnm durumum 7 aylık hamıleyım 9 aylık hamıle gıbı agrılar kramplar kasılmalar yasıyorum 2 gündür dün gece hiç uyumadım karnımda kasılmalar var nefes almamı zorluyor erken dogum belirtileri bunlar doktoru dınleyıp erken ızne cıksam ıyı olacak gece hıc uyumadım her an tetikteyım artık 2 gün öncesine kadr iyiydim çarsıya cıkıp gezıyordum sıkıntım yoktu 2 gündr eve zor gıdıyorum dua edin bana bugün doktora gıdebılırım agrılarım devam ederse.
herkes ıyıdır ınsallh nıckı bebegın harektını mı hıssettn ne güsel durumun tadını cıkarın kızlar ilerleyen donemlerde zor olabılıyor.
kafa tes sizin bebişleriniz nasıl kendınızede bebişinizede iyi bakın