Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kız akıllı ne çaldırcam seni mesaj atarım tesooo doğuruyorum dört bir yana haber salll 🙂

- - - Updated - - -

kelebekte aramış üç kere o ara nikoyla konuşuyordum 🙂 bir baktım 5 arama vuhayyyyy

veririrmmm canım ne demek 🙂

- - - Updated - - -

kız mevlütte şerbetle baş edemem çok eve geçmiş olsuna gelenlere baklava sarma birde şerbet vericem

kafa tam tarih belli değil işte bende haftaya göre gidiyorum yarın 39 haftaya gircem
rahat on gün kafadan diyorum dr belirtine bağlı suyun felan geldimi gel diyor 🙂
ama tarihler 26 nisanı gösteriyor neten bakınca

hadi bakalım hakkında hayırlısı canım..Allah bi avazda kurtarsın inşallah..

korku olmaz olurmu ben bile daha şimdiden korkuyorum..inşallah doğumun çok kolay olur rahat bi şekilde alırsın bebeğini kucağına

anam senin kız baya yaramaz desene tess 🙂

kilosunu boyunu filan söyledimi canım ne zaman gittin sen.. benim 2 hafta oldu gideli 27 martta gitmiştim..şimdiki tarihimizde 27 nisann az kaldı 🙂

veririrmmm canım ne demek 🙂

- - - Updated - - -

kız mevlütte şerbetle baş edemem çok eve geçmiş olsuna gelenlere baklava sarma birde şerbet vericem

hım ne bilim bazıları mevlütte veriyo gerçi bende mevlüte ayran vermeyi düşünüyorum. Dediğin gibi misairliğe gelenler için şerbet yapılabilir karşı komşumda ikram ediyordu öyle. Ama balkava sarma zahmetli iş be yap bi kek gitsin🙂

- - - Updated - - -

merakla bekliyorummm gerçi ben albümde olmayınca göremiyorum ama tess ekler albüme heralde 🙂

ney istiyon kız sen 🙂

eklerim canımcım aşk olsun, yüzsüzlüğüm tuttu kafa sahilden hohusa şerbet bardağı süslerini istedim😛

bizim de 2 hafta oldu boyunu söylemiyor nedense ama kilosu 486 gr felandı. bizde 23 nisanda kontrole gidicez tatil ya🙂 Yaramaz anneye kafa atıyo baksana