Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çekerim dün hastane sonrası eşimn teyzesine gittik ay 3,5 aylık kız bir elbise giymiş ay o kadarlıkken bırakıcam çocukumu ya allahım bir tatlı bebek anlatamam zaten oturmada kaçn kız anlatıyor kocaya gelininden şikayetçi olnamı dersin allah varya hiç böyle kadın oturmaarına gitmemiştim nasıl bir şok gözlerle dinliyorum şok şok şok heheheh

birde anlatıyorlar hee bn olsam anlatmaya cekiniirim ne enteresan ınsanlar varya
bnde dün eşyaları ayarladım cocuga yer acmaya calısıom elbıse dolabında yok anam yer yokk napıcam bilmiorum bugun evimize bakmaya gelecekler ıstedıgımız fıyat verırlerse satacagız bakalm

yatak odana küçükçekmece birde beşik sığmazmı 🙂

sığar ama adım adacak yer kalmaz sahıll sımdılık sıgsak 1 sene sonra mutlaka degıstırmek lazım evı bird ebizim apartmann onu acıktı smdı beledıye almış onumuze bına yapacaklarmış ıyıce kapanacak alanımız evi satmayı düşünüyoruz bizde 2 yıl sonra iş yerimiz şehir dısına tasınıyor oralara evler yapılıyor cok belkı işmize yakın diye ordan alırız hem bu surde biraz birikim yaparz bakalm artk hayrlısı nasıl olacak

hayırlısı kelebek şimdi fiyat biçin belki nasip çıkar alırsınız bebeğinizi yeni evde büyütürsün 🙂 benim yatak oda çok geniş gördün daha kapının orda yine bir dolap var 🙂 bakalım eşim ilerde odayı ikiye böler zaten hep bir inşaat hali bir tadilat yenilik fenalık geldi şimdide çiçeklik istiyor çekyat arkasına ee yeter be adam usta gelecekti gelmesin dedim hep bir bişeyler yapma derdi 🙂ben ferahlığı seviyorum ya

senn odan genış cokta ıyı sıgmıs dolapla beşik bnm sığmaz odalarm kuçuk sahıl cok acele ettık bu ev ıcın bosuna borca gırıp aldık ıcımıze sınmeden ustelk apartman 13 katlı burda iki blok var ikiside çok katlı hıc avantajı yok bna komşuluk yok asansor sıkıntı bızede fenalık geldı bakalm hayırlısı nasıl olacak

Kelebekcim madem sahil yazmış bende burdan yazabilirm🙂 Biz de hediyemiz için çok teşekkür ederiz Anneciğine de teşekkürlerimi iletirsin. Annem bayıldı örgüsüne.

- - - Updated - - -

bugün gazcılar gelcek çok şükür bitse bende rahat edicem artık

biraz mutfAk dolaplarını sildim temizledim su gibiye bakıyorum

Sahilcim doktor ne dedi doğum için zaman veriyor mu? Normal olacak gibi dimi?

Tarih yok tes ya belli bir tarih demiyor işte şu gün bugün muhtemelen 20 gibi olur ya

nst girdim salı günü tekrar gircem o zaman muayenede olcak bakalım bekliyoruzz

- - - Updated - - -

BURASI BAYAĞI DURGUNLAŞMIŞŞŞŞŞ