Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

slm kuzuslarrrrr ne var ne yok nasıl gıdıyor bebıslerle hayat ben rahatım ama ıstahsızlık cok.kizlar siz catlamalara karsi onlem aldiniz mi neler yaptiginizi soylermisiniz.kafacan kesin yapmistir
bekliyorum engin bilgileriniz kacinci ayda baslamak lazim ya

slm canım iyi gidiyor çok şükürr..şeker yükleme testini filan atlattım sonuçlar güzel çıktı..

sen nasılsın ne kadarlık oldun şimdi?

canım benim şuana kadar çatlağım olmadı..bepanthenin çatlak önleyici kremini sürüyorum banyolardan sonra göbeğime ve göğüslerime..şimdilik iyi umarım olmaz çatlağım..bu arada ben 3 aylık filandım heralde başladım krem kullanmaya..

gerçi vücutdunla ilgiliymiş kimileri ne yaparsa yapsın çatlarmış canım

10+2 yiz canim bugun bende de yok catlak belirtileri daha erken ama okuyorumda millet kasinmaya filan baslamis:🙂 daha benim hicbir test yapilmadi carsamba yapilacak off gunler gecmiyor kuzucan

ah nikiiii birde şekillensin kımıldamaya başlasın sen o zaman gör 🙂 işte asıl o zaman zaman geçmiyor 🙂

kaşınma başladıysa çatlama ihtimali yüksek oluyormuş canım ama daha çok erken senin için..

nikooo ben beş ayda felan karnım belirmeye başladı ufak ufak elimde hep yağ şişeleri vardı cildim çok kuruydu ama sekız ayda bir günde böyle uyuzlara düşmüş gibi deli gibi kaşınıyor ama tarifsiz tırnaklıcam yani o denli ama ertesi günü hemen kızartılar çatlaklar beliledi etin sertse yağlıysa çok çatlamazsın benki o kadar tedbirle çatladım bilemiyorum illaki çatlıyorsun kuru cildim ama hastanede nst giriyorum ya herkesin çatlak ya geriliyor ya çatlıyorsun ister istemez

günaydın kızlarr sabahtan bu yana siteye giremedim

sahıl günaydın nasılsın kuzu

dün doktora gittim bnde bebeğim 1035 gr olmuş tutunması az ve doğum pozisyonunda oldugu ıcın yüzünü göremedik malesef doktor epey ugrastı ama nafile doğum öncesi 2 ay izninin hepsini kullan dedi iş yapmayı yürümeyi yolculugu hepsi yasak dedi bebeğin hızlı gelişimi için beslenme yazdı erken dogum riskine karşı ALLAH razı olsun cok ilgilendi dedim bn kendimi iyi hissediyorum çalışabılırım zaten işim yorucu değil dedim ama cok oturmayı tasnıf etmedı şu 2 ayı geçirmemiz lazım dedi ama moralimi bozmuyorum ben içim rahat ALLAH onun vakti zamanını yazmıstır dua edip tevekkül ediyorum takdir ALLAHTAN.ama etraftaki insanlar moral bozmaya yetiyor acıkcası yok sen 9 ay bekleyemzsınız zart zurt gıcıklar nerden bıleceklerse yok bebegın gleısımı ıyı mı dıyorlar dun doktora ozelllıkle sordum bizim insanımz cok sever bılmedgı seyler hakkında yorum yapmayı dedı bebegın gelısımı ıyı maşallh dedi hatta güldü🙂böyle işte kızlar bnde evde hep dınlenıyorum zaten

niko kasıntın varsa catlak kremı kullanmaya basla canım

kelebek günaydın nazlı prenssss 🙂

uzmanlarda diyorr 32 haftada izninizi kullanın rahmi raahtlatın bu da önemli doğuma hazırlık dinlenme ama şatlar öyle olmuyor maleseff ya bende 37 haftaya çalıştım günde 1,5 saat yol her gün gittim geldim zorlaşıyor senin yakın ama dr dinle istersen

http://a1304.hizliresim.com/18/9/lx3n1.jpg

kelebek teyzemizin bu güzel hediyeleri için çok çok tşk. ediyorummmmm
çok mutlu olduk hatta o gün annemlere gitik eşim kargo poşetini getirdi tam merdivenlerdeydim arabada bekliyorlar diye elime aldım ta annemlerde açtım herkes eline alıyor minik minik seviyor hele tayt allahım minik minik bunlarımı giycek benim kızım bayıldık yeleğin rengide çok tatlı o renk hiç yoktu 🙂

bakalm bn kac haftaya kadr calısacagm dr.derse sınlen dıye ayrılırım bnde heralde zorlamam kendımı sahıllom

güle güle kullansın zeynep prensesimiz eminim cok yakışacak yazın bunları gıyıp gezmelere gıdecek annesiyle🙂giydiğindede resim isteriz annesi🙂