Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şimdi gördüm canım. Hemen albüm yapıyorum senin için birazdan bakarsın.

günaydın kızlarr herkes nasıll

kızlar dün akşam evi yakıyordum az daha ye çorbam vardı ısıtmak için ocaga koydum netin başına gectım salonda zaman nasıl gectı anlamadım zil çalınca açmak icin odadan bi cıktım her taraf duman olmuş hemen ocagın altını kapatıp butun camları balkonu actım zil yanlışlıkla calınmıs tencereyi attım yıkanacak gibi degıldı nolacak bnm bu unutkanlıgım bılmıyorum hayır evde eşim bni yalnız bırakmaya korkuyor kendıme kızıyorum neden bu kadar unutkanım bn.

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş Bende de unutkanlık var malesef😕

kelebek ah kelebek zil vesile olmuş canım birde evde duran insan yanık kokusunu almıyor ben alamıyorum maesef
ama genelde mutfakta yemek felan yaparken çıkmıyorum oyalanıyorum yoksa geçsem tv unutuyorum benim mutfak amerikan kapı felan yok ya allahtan gözümün önünde ama oluyor unuttuğum zamanlarda

- - - Updated - - -

hayırlı cumalar kızlarrr

benm mutfakta acık heryer duman olmuş ben farkemedım ınsan zehırlenırdı ALLAH korudu şükür en iyisi mutfaktan ayrılmıcaksın bna ders oldu eşim olsa o hatırlatıyordu ama oda nöbetçi olunca bn unuttum.

hayırlı cumalar kızlar dualarımız kabul olsun inşallh

huhu kızlar herşey hazır temizlik o bu şu ya yeniden pislik toz allahtan kızçe yaptı biraz yaptırmadı şans doğum olcak ya hepsi üst üste masraflarda o biçim şofpen al soba al valla durduk yere bin lira gitti sonrası raaht ama yinede insanın gözüne çok geliyor