Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hu huu kuzucukler ve teyzoslarrrrr ne yaparlarmis 🙂
sahilcannnnn heyecan dorukta desene gecmiyordur evde vakit🙂 ohh hazirliklarda bitmis bende cinsiyeti bi ogrensem tutamayip alisverise atacagim kendimi🙂
tesssss diger isim neydi ondan yine guzel edanur birazdaha iyiye gidiyor kayinpeder son gune kadar bulacak birsey insallah

bende durumlar ayni bulanti kusma tiksinme birsey yok tum yemekleri yapiyorum temizlikte oyle masallah diyeyim kuzus uslu birsey galiba🙂 umarim hep boyle gider ne guzel ya hepimiz 2013 annesi olacagiz iyi tesaduf oldu bizler icin 🙂

günaydın kızlarrr

nikii sahill hoşgeldinizzz..

nikiii aynı ben kuzuuu hayatımda pek bir değişiklik olmamıştı 🙂 her işimi kendim yaptım 🙂

sahilll bu zamanlarda gaz sancısımı yapıyormuş... bende geceleri uyuyamıyorum artık 😕 sürekli tuvaletteyim acaba bendemi bi sıkıntı var diye düşünmeye başladım 🙁

senin doğum için belirli bi gün söylemişmiydi canım onumu bekliyorsun yada tarih aralığı filan ?

resimlerini göremiyorum malesef çünkü açmıyo benim pc 😕 ama tes gelince ondan rica edicem belki albüm yapar benim için 🙂

tessss edanuz diğer isimden yine daha güzel canımmmm gerçektende iyiye gidiyor kayınpederin 🙂

bi benim kocam iyiye gidemiyo yerinde sayıyo hep 😕

canımmmm bu arada sahilin resimleri albüm yaparmısın rica etsemmmm göremiyorumda 🙂

wc işi şuan adım atsam geliyor gibi hissediyorum son zamanlarda
ama 7 ayda sık sık gidiliyor yok kafa ya gaz ayaklarım sıcaktı çıkardım çorapları hemen kapmış gazda çıkmayınca sancı yaptı

ama tabiki ilerleyen zamanlarda wc işi sıkıcı oluyorrr malesef aşağıda oldugu için zorluyor

dr belli bir tarih vermiyor şu gün bugün ya bu haftadan sonra ekliyoruz diyo nerden baksan tahminimce rahat 15 gün var herhalde ya kmi 38 de doğurmuş kimi 40 ablam 39 da bende bugün 38 girdim yani gelen belirtiye bağlıyım

günaydınn kızlarrr

sahıll resmler cok gusell mini minnacıkk pembiş pembiş allahım yaaa ne kadar tatlı oda takımı zaten cok şık benm favorim beyaz sade cok zariff ne gusel eşyalarıda yerleştii zeynep bebeğin çoraplar örgüler yastıgı cantası herseyı hazır masallahh sabah aklıma geldı işe gelırken bugun resmlerı koyar belkı dıyordum Rabbim güle güle kullanmayı nasp etsin kzınla eşinle beraber sagılkla huzurla ınsallh