Kafa Hamiş Melek 18 Mart 2013 #38.391 sen dik olarak katlanmışmı istiyorsun tes..baston gibi heralde..ama onlarda çift yönlü olmuyorlar malesef.. ayrıca eğer bu sığmazsa o kraftınki hiç sığmaz ben sana söyliyim 🙂
sen dik olarak katlanmışmı istiyorsun tes..baston gibi heralde..ama onlarda çift yönlü olmuyorlar malesef.. ayrıca eğer bu sığmazsa o kraftınki hiç sığmaz ben sana söyliyim 🙂
Kafa Hamiş Melek 18 Mart 2013 #38.392 Bebek,Akülü,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Pişik Kremi,Sebamed,, | Bebek Arabası| Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Baby2Go, | Baby2Go Proton Bebek Arabası 8809 Yeni bak burda açık kapalı ölçüleri yazıyormuş canım
Bebek,Akülü,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Pişik Kremi,Sebamed,, | Bebek Arabası| Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Baby2Go, | Baby2Go Proton Bebek Arabası 8809 Yeni bak burda açık kapalı ölçüleri yazıyormuş canım
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Mart 2013 #38.393 Kafa' Alıntı: sen dik olarak katlanmışmı istiyorsun tes..baston gibi heralde..ama onlarda çift yönlü olmuyorlar malesef.. ayrıca eğer bu sığmazsa o kraftınki hiç sığmaz ben sana söyliyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... bastonlar olmuyor canım onların boyu sığmıyor
Kafa' Alıntı: sen dik olarak katlanmışmı istiyorsun tes..baston gibi heralde..ama onlarda çift yönlü olmuyorlar malesef.. ayrıca eğer bu sığmazsa o kraftınki hiç sığmaz ben sana söyliyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... bastonlar olmuyor canım onların boyu sığmıyor
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Mart 2013 #38.394 Kafa' Alıntı: Bebek,Akülü,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Pişik Kremi,Sebamed,, | Bebek Arabası| Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Baby2Go, | Baby2Go Proton Bebek Arabası 8809 Yeni bak burda açık kapalı ölçüleri yazıyormuş canım Genişletmek için tıkla ... geniş bu canım sığmıyor 55 cm i geçince denedik
Kafa' Alıntı: Bebek,Akülü,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Pişik Kremi,Sebamed,, | Bebek Arabası| Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Çift Yönlü Bebek Arabaları, | Baby2Go, | Baby2Go Proton Bebek Arabası 8809 Yeni bak burda açık kapalı ölçüleri yazıyormuş canım Genişletmek için tıkla ... geniş bu canım sığmıyor 55 cm i geçince denedik
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Mart 2013 #38.395 Kafa' Alıntı: sen dik olarak katlanmışmı istiyorsun tes..baston gibi heralde..ama onlarda çift yönlü olmuyorlar malesef.. ayrıca eğer bu sığmazsa o kraftınki hiç sığmaz ben sana söyliyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... kraftın sığması daha mümkün ölçüleri Kapalı Boyutu: 48 x 27 x 82 cm imiş 90 cm kadarboy kurtarıyo 55 cm e kadar da en kurtarıyordu. Seninkinin eni kesin sığmaz
Kafa' Alıntı: sen dik olarak katlanmışmı istiyorsun tes..baston gibi heralde..ama onlarda çift yönlü olmuyorlar malesef.. ayrıca eğer bu sığmazsa o kraftınki hiç sığmaz ben sana söyliyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... kraftın sığması daha mümkün ölçüleri Kapalı Boyutu: 48 x 27 x 82 cm imiş 90 cm kadarboy kurtarıyo 55 cm e kadar da en kurtarıyordu. Seninkinin eni kesin sığmaz
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Mart 2013 #38.396 tesss kanzz mış bizimki kraft değilmiş ne alaka kafamda o kalmışşş ama eklediğin resim ile aynı 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Mart 2013 #38.397 sahile uzan' Alıntı: tesss kanzz mış bizimki kraft değilmiş ne alaka kafamda o kalmışşş ama eklediğin resim ile aynı 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂🙂 niye yanlış bilgi veriyon bana sen🙂 Neyse olsun sığabilecek bir model görmüş oldum sayende sağol canım🙂
sahile uzan' Alıntı: tesss kanzz mış bizimki kraft değilmiş ne alaka kafamda o kalmışşş ama eklediğin resim ile aynı 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂🙂 niye yanlış bilgi veriyon bana sen🙂 Neyse olsun sığabilecek bir model görmüş oldum sayende sağol canım🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Mart 2013 #38.399 sahile uzan' Alıntı: kanz kraft kardeş gibiler boşver hehehe Genişletmek için tıkla ... 🙂🙂🙂 Öyle olsun bakalım. Yavru kuşun nasıl tekmeliyor mu seni🙂
sahile uzan' Alıntı: kanz kraft kardeş gibiler boşver hehehe Genişletmek için tıkla ... 🙂🙂🙂 Öyle olsun bakalım. Yavru kuşun nasıl tekmeliyor mu seni🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Mart 2013 #38.400 biraz daha diğer zamanalra göre sakın bir duraklama söz konusu artık yeri dar geliyor 🙂