Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Baby2Go 8809 Proton Çift Yönlü Bebek Arabası - Bebefix.com-Bebeğinin Herşeyi Burada,bebek arabası,bebek beşik

tess bide buna bak canım istersen..

ben çok araştırdım nerdeyse 2 hafta bununla ugrastım bu arabayı buldum 🙂 gittim araştırdım tek elle kapanıyor gerçekten çok hafifi ve yer kaplama açısındanda iyi canım...sadece 7 kilo..

çift yönlü araçların içerisinde neredeyse en hafifi diyebilirim..

araştırmadan alma canım..ben bütün yorumları okuya okuya gözlerim böyle oldu 😕

Hoşbulduk canım nasılsın?Seninde resmini gördüm şimdi sanada hamilelik çok yakışmış...Maşallah diyelim hepinize...Bunun koltugu çıkıyor aynı zamanda da arabayada konulabiliyor ve çok da uzun süre bindi iki taraflı döndürülüyor,yatak oluyor aklınızda bulunsun diye ekledim

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın 🙂

sağol canım darısı sana olsun inşallah neler yapıyorsun bakalım tatlı tatlı telaşların vardır 🙂

arabayı denedşm begendim bakalım en kısa zamanda almayı istiyorum tabi bi taraftan araştırmayada devam

Aaaa aynı arabayımı begendin sende,bende çok begenmiştim bunu 🙂)napıyım kuzu 8 martta tekin acarda indirim vardı ordan makyaj malzemelerini aldım,ayakkabı mı aldım,elbise bakıyorum işte ne giysem karar veremiyorum..
Kardesimin düğün yeri tutuldu,2 haziranda kır düğünü var ona gelinlik baktık ama herkes katologtan begenmeyin,kataologtakiyle aynı çıkmıyor mutlaka o terzinin diktiklerine bakın ona göre karar verin dedi

evet dikim evinin önceki modellerin bi bakın canım..dikimi begenirse o zaman kafaya takılacak pek bişey kalmıyo..ben hazır almıştım gelinliğimi gerçi 🙂

inşallah çok mutlu olur kardeşin canım 🙂 seni ne zaman veriyoruz 🙂

​Aslında en güzeli hazır almak,hazırda da çok güzel modeller var bende bekliyorum işteeee 🙂)))siz dua edin bana hamilelerin duası kabul olurmuş...

kafacım araba güzele benziyor ama kapalı ölçüleri yazmyor. Ama fotoda gördüğüm kadarıyla hayatta sığmaz bizim böcüğe bu araba😕