kelebek eşim senin kk olduğunun biliyor söyledim hehe sordu ark nasıl fwlan dedim yatıyor şuan inan ben çok korktum senden ilk aradığında şokk gibi bişey oldm allah tekrarnı yaşatmasın gerçekten üzüldümmm bişey olcak size diyeee valla aklıma geldikçe dua ettim zor bır durumm
🙂🙂 buluum ben dün bebek arabası uzmanı olduk. küçülünce ölçüsü yazar mısın bana bir ara canım ya sığarsa buda çok güzelmiş. Çift yönlü kullanılıyor olması hoşuma gitti. bir de bişi sorucam sana 0 aydan itibaren mi bu model yoksa 6 aydan itibaren mi onu nette bulamadım
birde üç ay çanta gibi onda gidip gelir sonrada öyle arabayla gidilcek bir yer yok ki ben tek başıma zaten gitmem en fazla anneme ki o da münübüsle 5dk 🙂 zaten çocuk anca 6 ay olur elim yüzüm diyene kadar
sifır yaştan olmasa bile
sen zaten oto koltuğu almıcan mu kuzum
arabaya bu kadar takma beyaaa ooo amma basit gittik aldık hehe bu kadar yok rası yok rahatı herkes alıyor arabaya sığma konusu farklı tabi kocan sürcek sen oturcan yavruşunla arkada arabayıda on koltuğa koyarsınız no prpblemmmmmm 1200 lerede araba var buda çok zaruri bir durum gereksiz
sen zaten oto koltuğu almıcan mu kuzum
arabaya bu kadar takma beyaaa ooo amma basit gittik aldık hehe bu kadar yok rası yok rahatı herkes alıyor arabaya sığma konusu farklı tabi kocan sürcek sen oturcan yavruşunla arkada arabayıda on koltuğa koyarsınız no prpblemmmmmm 1200 lerede araba var buda çok zaruri bir durum gereksiz
valla canım bizde gider alır geliriz de hiç bi araba bagaja sığmıyo napalım oturup ağladım sinirimden. Ön koltukta sürekli olmaz ki hiç mi kimse binmicek arabaya🙂