hhaha tes hiç güleceğim yoktu allah seni kız 700 tl ye bebek arabası var çok pratik o olur kesin nerden baktınız nereye gittiniz sen bebecilere at kendini çarşıya kırk çeşit var
- - - Updated - - -
artı anakucağı almadım 6 ay bebeğin durcağı dedi adam 🙂 caydırdı bizde vazgeçtik acil olursa öyle alrım
kızlar nerelerdesınızzz dualarınız ıcın cok sagolun ALLAH razı olsun hepınızden herkes dua ettı
dün eşim geldi epey kızdı haber vermedık dıye bugun doktorun yanına gıttı konuşmak ıcın doktor 10 gün evde yatsın demiş yolcululk yasak böylece izmirdeki randevumu iptal etmek zorunda kaldım burda doğuracagım bu gidişle🙂
bugun evimize gideriz akşam annemler salmıyor ama evimde rahat ediyorum bende eşimde evde olacak nasılsa şükürler olsun bugun iyiyim eşimde gelince biraz moral oldu bana
sahılll bebek arabasını cok ıyı fıyata almışssnz gule gule kullansn bebiş indirimde denk getirmek lazım
kafa sen nereledesn ne zamandr grsmedk saglınız ıyı degıl mı
tes ve nıko sızler napıyorsunuzz bebişleriniz nasıl nicko bulantılarn varmı
bn bıraz yatayım şimdi belim hafıften agrıyor cok oturunca kendınıze ıyı bakın takrar yazarmm aeo
Kelebekcim yat dinlen sen yorma kendini, daha iyi olduğuna sevindim.
Sahilcim ben çarşıda nerde bebek arabası satılır bilemiyorum ki 😕 Dediğin Qunniy heralde canım en küçüğü oymuş onun iskeleti sığdıda oturulacak üst ksım sığmıyo canım😕
Kafacım küçük canım biz küçük olduğunu biliyorduk ta bu kadarını tahmin etmiyorduk baston modeller kesinlikle sığmıyor boyu uzun geliyor😕
fotomuzu ekledim kafacım. Face bktım az önce fotoyu bulmak için. 2 aylık bebeği olan arkadaşımdan kötü bir haber aldım. Küçücük yavrusu zatüre olmuş yoğun bakımdalarmış 8 gündür. durumu kritik demiş doktor tedaviyede cevap vermiyormuş. Çok kötü oldum ya sağsalim kucağımıza alalım diyoruz ama doğduktan sonra bile risk hep var. Alah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.